Zdravím, chcel by som sa vás opýtať na skúsenosti s nakupovanim EDT a parfumov. Cez ktorý Eshop ste ich nakupovali a boli ste spokojní? Chcel som kúpiť synovi parfum bvlgarI aqva pour homme toniq cez parfums.sk ale po prečítaní niektorých recenzii som začal váhať. Niektorí sú s originalitou parfumov spokojní ale niektorí zas nie. Nechcem zbytočne vyhodiť 45€ za nejakú smradľavú vôňu.
Eshop Parfumy
Biatlonistka a je to taka fajn vona, ze na rozne prilezitosti? Ze neni to len take, ze na nejaku specialnu hej?
Myslim ci je taka jemnejsia alebo nie :)
Ahoj kočky, nebola som tu nejakú dobu, tak mi prepáčte, že až teraz píšem :)
Jasné, že voňavku mám doma a som z nej ozaj šťastná, krásne vonia. Notino zase opäť raz nesklamalo :) Tak často nie, keď sa mi jedna vôňa akoby tak, že už zunuje, že už mi nesedí tak vtedy. Alebo na nejakú špeciálnu príležitosť :)
Neya mne tato otazka sice smerovana nebola, ale ti poviem, ze ja som si naposledy asi pred tromi rokmi. Uz drahy mi aj hovoril, aby som to zmenila. Ze jemu sa uz zunuje za mna ta vona, ale nejako sa k tomu nemam, lebo neviem jak by som si novy vybrala.
BIATLONISTKA JAK CASTO SI KUPUJES NOVY PARFUM? NOVU VONU??
...paco ma krasne vone, to uz neraz som sa o tom presvedcila, najma teda panske...tiez by ma zaujimal nazor...lebo uz pomaly zacinam rozmyslat nad darcekmi na vianoce...ze by som zacala kupovat...aby potom v decembri som nepanikarila a aby moj ucet nedostal nejaky sok...ked by zacala kopa penazi naraz odchadzat...
- myslím, že ho už bude mať za tú dobu, veď predsa to keď si objednáš tak do dvoch dní približne máš balíček doma -
- Už ti prišiel?? Čo hovoríš na vôňu? -
Maryen ak chceš tip, tak kukni tento parfum, Paco Rabanne Olympéa Legend. Tento som si ja vyhliadla pred nedávnom, páči sa mi zloženie, aj flakónik, tak som si ho objednala.
A teraz už len čakám kedy mi príde aby som ho mohla nosiť na sebe.
Klaudusinka aký momentálne používaš? :)
- helencita súhlas, tiež si radšej kúpim jeden a poriadny, čo mi vydrží, naposledy som si objednala cez Notino parfum a používam ho denne, stačí, že ráno v kúpeľni ho na seba dám a cítiť ho celý deň, že nemusím ho vôbec vláčiť so sebou všade kam chodím -