Zdravím, chcel by som sa vás opýtať na skúsenosti s nakupovanim EDT a parfumov. Cez ktorý Eshop ste ich nakupovali a boli ste spokojní? Chcel som kúpiť synovi parfum bvlgarI aqva pour homme toniq cez parfums.sk ale po prečítaní niektorých recenzii som začal váhať. Niektorí sú s originalitou parfumov spokojní ale niektorí zas nie. Nechcem zbytočne vyhodiť 45€ za nejakú smradľavú vôňu.
Eshop Parfumy
Neya to jo, niekto ma jeden parfum aj roky rokuce, lebo nenajde nieco ine, co by sedelo. Takze ja toto uplne chapem a myslim, ze tym padom je to potom aj taka celkom prijemna zmena ;)
JANCOVKA TUTO VONU SI TERAZ KAMOSKA CEZ NOTINO OBJEDNAVALA, HOVORILA, ZE JE TO JEJ SRDCOVA ZALEZITOST, ZE UZ DAVNO NEMALA TAKU AKOBY FAVORITKU, CO SA TYKA VONE, ALE ZE KED HENTU CITILA, TAK JU DOSTALA NA PLNEJ CIARE :)
Katinaa podľa mňa môže byť aj na rôzne príležitosti, aj do práce kľudne, ale samozrejme, že to je môj názor podľa môjho nosa to tak vnímam. Niekto to môže brať inak. Niekto možno len na nejaké príležitosti špeci, je to o tom skúsiť si ten parfum, že či bude sedieť :)
Jancovka niekto to tak má, že odlišuje, že leto a zima a tým pádom tak aj parfumy, ale zase keď ti nejaká sadne, tak prečo ju nepoužívať aj celoročne :)
ale to je normálne, tiež mám kamošku, čo má s niektorými takými ťažšími vôňami problém. Ale ja napríklad nemám, ja skôr mám problém s tým, čo sa mi páči, mám rada také nadčasové vône, také, ktoré by mohli byť aj aj :) Že na rôzn príležitosti ;)
Magdi ani ja a pri niektorých mi býva aj ťažko, sú zložky vône, ktoré proste môj nos a hlava nejako nezvláda, takže ja si toto vyberám zakaždým podľa seba, podľa svojich nárokov :)
katinaa neviem, čo na tom nevieš. Veď tam ide len čisto o to, čo máš rada, čo sa ti páči, čo ti vonia, to nie je o tom.
Viem, že chceš aby parfum voňal aj mužovi, lenže jemu sa nemusí napokon páčiť to, čo sa ľúbi tebe a ja by som napríklad nevedela si dávať na seba vôňu, ktorá by mi nesedela alebo čo ;)
- tak dobre som hovorila, že už budeš mať doma, tak už sa vytešuješ hej? -
Katinaa to čo pre niekoho môže byť parfum len na nejakú príležitosť akože zvláštnu, špeciálnu, tak pre niekoho iného to môže byť aj na bežné nosenie vôňa, každý máme iné čuchové bunky :D
Každá inak jednotlivé vône vnímame :)