Zdravím, chcel by som sa vás opýtať na skúsenosti s nakupovanim EDT a parfumov. Cez ktorý Eshop ste ich nakupovali a boli ste spokojní? Chcel som kúpiť synovi parfum bvlgarI aqva pour homme toniq cez parfums.sk ale po prečítaní niektorých recenzii som začal váhať. Niektorí sú s originalitou parfumov spokojní ale niektorí zas nie. Nechcem zbytočne vyhodiť 45€ za nejakú smradľavú vôňu.
Eshop Parfumy
- bionetla urobila som to podobne ako ty, pred Vianocami som tu písala o tom, že kukám nejaké tie darčekové balenia parfumov a tak, tak som to urobila tak, že som si to poobjednávala, čo sa mi páčilo a to som dala pod stromček, teda musím povedať, že som sa stretla len s radosťou, až som bola sama príjemne prekvapená z toho, že nik nebol sklamaný, že všetci mali radosť -
Klarik áno, my sme sa tak napríklad aj teraz doma dohodli, že aj na sviatky si budeme už dávať len tak, že jeden darček a koniec. Nebudeme si dávať nejaké zbytočnosti, ale také veci, čo vieme, že využijeme. Podľa mňa je to tak fajn, veď sviatky, či už Vianoce, narodeniny a pod, nie sú o darčekoch, ale o tom, že je rodina spolu :)
mirabelll takže si prežila sviatky bez stresu?? :)
bionetla, aj ja tento rok to už mám všetko na poriadku, vieš ako sa teším? Toto sú snáď prvé Vianoce, čo to bolo bez stresu, ešte síce kuchyňa ma čaká, ešte nejaké pečenie, ale už nemusím aspoň lietať po obchodoch alebo čo, keďže dary mám ;)
Klarik malickosti su najviac, my napriklad uz doma mame take pravidlo, ze jeden darcek a dost, preto si pri vybere toho jedneho davam dost zalezat, niekedy uz mesiace pred Vianocami rozmyslam, co kupit. Co zaobstarat a musim povedat, ze celkom sa mi to paci, ze myslim, ze sme to dobre vybavili, ze jeden darcek, teraz som vacsine rodiny poobjednavala cez Notino parfumy a kamoskam este nejake drobnosti, kozmetiku, tak uz to len pobalit a budem mat hotovo, vsetko pripravene, uz potom len pod stromcek to dat :)
karina a to si chcela dobre, niekedy netreba zbytocne si veci komplikovat, moja skusenost je taka, ze ludi v dnesnej dobe ked mame mnohi pomaly vsetko, tak nas potesia aj malickosti a to je to pekne :)
- práve pre toto, čo si písala to pozerám, nechcem dopadnúť podobne, nechcem vidieť v ich očiach sklamanie, predsa len na Vianoce by mali očká žiariť a nie byť sklamané, takže preto sa takto rozhodnujem, že sa ohľadne darčekov vyberiem týmto smerom -
Karina to je riziko, to je jasné, ja by som ani mojím rodičom nemala odvahu niečo takéto kúpiť, nieto ešte svokrovcom, to by som si vôbec netrúfla :/
Klaudusinka tie darcekove balenia to je podla mna super napad, to je dobry darcek, ak si das zalezat na vybere, tak to bude fajn. Ja to chapem, to je tazko kupovat, my sme raz kupili aj taky pobyt vikendovy, ale do toho by som ja dnes uz nesla, lebo sa im tam nelubilo a potom sme si to my zlizli. Preto kvitujem takyto tvoj napad ;)
- dadusdus presne tak, každý ako mu vyhovuje, ja teraz akurát pozerám nejaké novinky niečo nejaké darčekové balenia parfumov, aby som mohla svokrovcom kúpiť, lebo neviem čo iné, to ťažko sa kupujú darčeky niekomu kto má v podstate všetko -