Zdravím, chcel by som sa vás opýtať na skúsenosti s nakupovanim EDT a parfumov. Cez ktorý Eshop ste ich nakupovali a boli ste spokojní? Chcel som kúpiť synovi parfum bvlgarI aqva pour homme toniq cez parfums.sk ale po prečítaní niektorých recenzii som začal váhať. Niektorí sú s originalitou parfumov spokojní ale niektorí zas nie. Nechcem zbytočne vyhodiť 45€ za nejakú smradľavú vôňu.
Eshop Parfumy
ahojte objednavate aj teraz parfumy? alebo niektorej vam teraz prisiel? nie je problem s dodanim, ked si cez net objednam?
Jancovka pošli pošli. Na to som aj ja zvedavá, že čo používaš a čo ti sedí. Lebo ja moc vlasovej kozmetike teda nedávam a asi je to chybou, čo?
- áno je to dobrá značka, pre mňa bola najskôr taká neznáma, nemala som predstavu, ale počula som od kamošiek veľa dobrých ohlasov, tak som si dala povedať a myslím, že sa oplatí po tom pozrieť :) -
To je dobra znacka na vlasy? Je aj cenovo fajn? Mohla by som sa aj ja pozriet po niecom takom :)
- kvetka inak čo sa týka kozmetiky na vlasy, tak na Notino majú dobrú ponuku, tiež som už po takýchto kúskoch pokukovala, že by som niečo skúsila, len nechcem zbytočne kupovať, keď ešte mám doma, chcem ešte minúť to čo mám a potom si objednám :) už som si vybrala jeden šampón od Kérastase na podporu rastu vlasov tak uvidím -
Ja zas mám najlepšiu kamošku kaderníčku, tak tej zakaždým kupujem niečo také, čo viem, že jej padne vhod, čo využije a viem, že sama by si niečo také neobjednala, že by neskúsila, lebo má obavu skúšať veci, keď už má niečo overené ;)
Karina my keď si s najlepšou kamoškou kupujeme tak najviac asi tak rúže, lebo tie milujeme aj ja, aj ona a zakaždým nejaký kvalitnejší, aj drahší, dávame si len jednu vec :)
V tomto je niekedy ozaj menej viac ;)
Klarik chcela som dobre, ale zbytocne som si niektore veci skomplikovala vtedy.
Bionetla kamoskam si ake drobnosti pokupovala? Nejake tipy nedas??
Magdi ja mám pocit, že žiadne sviatky nie sú bez stresu, ani vianočné, ani veľkonočné, ani žiadne.