Eshop Parfumy

Príspevok v téme: Eshop Parfumy
oskar lopat

Zdravím, chcel by som sa vás opýtať na skúsenosti s nakupovanim EDT a parfumov. Cez ktorý Eshop ste ich nakupovali a boli ste spokojní? Chcel som kúpiť synovi parfum bvlgarI aqva pour homme toniq cez parfums.sk ale po prečítaní niektorých recenzii som začal váhať. Niektorí sú s originalitou parfumov spokojní ale niektorí zas nie. Nechcem zbytočne vyhodiť 45€ za nejakú smradľavú vôňu.

harpera

Presne tiez sa priklanam k tomu, ze netreba, napriklad v pondelok som si z Notina objednala moju zavislost - La Nuit Trésor, 75ml a vysla ma necelych 66€, co som az nechapala, ked som tu cenu videla. A este k tomu som mala aj dopravu zdarma, takze myslim, ze som pochodila viacej ako dobre. Je to len o tom mat nejaky ten prehlad o cenach, o vonach ;)

vejkaa

Hela tie ceny su riadne niektore. Tomas, ale na niektorych eshopoch su tie ceny fajn, ze netreba ani nejake zlavove kody, kupony ani nic podobne ;)

hela212

Tomas dobre je to, ze tie ceny su tam dostupne. Lebo ked som pozerala parfumy kolko stoja bezne v kamennych predajniach, tak som az zirala. A na cez internet je to predsa aj jednoduchsie nakupovanie, aj cenovo dostupnejsie, tak co viac mozeme chciet? :P

tomas==

Ahoj, síce sa v tomto moc nevyznám, ale prietelka vždy objendáva mne aj sebe z notino, alebo fann. Sú tam celkom prijetľné ceny, nie je to predražené a máš tam veľký výber nielen parfúmov a voňaviek. Ešte neičo ušetríme aj cez www.kodino.com kde nájdeš zľavové kupóny pre naozaj veľa slovenksých e-shopov. Hádam som ti niečo poradil. :)

klaudusinka

- to v drogérii, čo kúpiš to väčšinou stojí pár korún a to je prirodzené, že ťa vôňa nevydrží, preto ja som sa rozhodla, že vyskúšam takto si objednať nejakú značku, čo sa tomu venujú a teda prišlo mi to a stojí tá vôňa za to, pozri si Chando Virtuous Tealeaf & Bergamot, karina už ti prišlo?? -

25karina25

Klaudusinka chcela som ti len napisat, ze mozes mi poslat aku si vybrala, ale mne to nedalo a uz vcera som si objednala cez ten eshop aj ja. Vybrala som Teatro Fragranze Pura Ambra, zatial len 100ml aby som vyskusala, ci mi bude vyhovovat, isla som cez najpredavanejsie, tak hadam to bude dobre :)

25karina25

Bytovu vonu si uz objednala? Posles mi prosim ta aku? Lebo ja vacsinou tieto veci kupujem normalne v obchode, v drogerii, ale ta vona vobec nevydrzi, citit ju mozno prvy den aj to par hodin a potom uz vobec. A teda chcela by som aby to prijemne u nas vonalo stale, nielen prvy den :D

klaudusinka

- norvana asi dosť záleží od eshopu ako takého, ale cez Notino s objednávaním a kupovaním neni problém, tiež si teraz idem nejaké veci objednať, som našla aj bytovú vôňu, tak aj to by som chcela, predsa len chcem aby to u nás tak útulne nielen vyzeralo, ale aby to tu tak aj voňalo -

marianina

Maryen chybou je keď zanedbávame hocičo.
Nemali by sme nič zanedbávať, mali by sme sebe v každom smere venovať dostatok pozornosti. Aj vlasy, aj naša vôňa, aj kozmetika, aj naše zdravie, všetko si to vyžaduje istú pozornosť :)

magduska

...takto cez internet si myslim, ze nie je problem...skor keby si chcela ist do kamennej predajne niekam, tak to by si moc nepochodila...ale takto cez net je to v pohode...samozrejme sa treba chranit, ked ti balicek dovezu...:)