Zdravím, chcel by som sa vás opýtať na skúsenosti s nakupovanim EDT a parfumov. Cez ktorý Eshop ste ich nakupovali a boli ste spokojní? Chcel som kúpiť synovi parfum bvlgarI aqva pour homme toniq cez parfums.sk ale po prečítaní niektorých recenzii som začal váhať. Niektorí sú s originalitou parfumov spokojní ale niektorí zas nie. Nechcem zbytočne vyhodiť 45€ za nejakú smradľavú vôňu.
Eshop Parfumy
maryen a ktorú máš? Lebo to som pozerala, že je ich viacej druhov. Viem, že flakóny boli aj také ružové, fialové a také akoby broskynkové, ale neviem, nemám ani jednu vôňu vyskúšanú.
klarik viem ze neni obchod ako obchod ale ja som chcela objednavat z toho obchodu, co pisala maryen, preto som sa pytala nech viem na com som ci sa nemusim bat tak kupovat :)
Neya je to fajn cena, co?? :D
Zliana asi si preklikla lebo ti usli pismenka, nemyslela si oblak? :D :D Neodmieta sa keby sa odmietala tak ju odmietnem, ale nezvladla som to, neodolala som :)
Dadusdus vydrzi nevyprcha, preto ju mam len na policke stale, ani si ju nikam nenosim, lebo netreba :D
La Nuit Trésor mám aj ja, pred asi dvomi týždňami mi prišla, videla som tiež na Notino, že super cena tak som neváhala ani len sekundu, ale hneď som si ju hodila do košíka. To je vôňa čo sa neodmieta, najmä nie keď je na ňu výhodná ponuka.
Dadusdus nie je, vydrží, len záleží ak ako ju používaš, kde si ju striekaš ;)
Harpera táto voňavka je obľubenou mnohých žien.
Vydrží ti na tebe dlho? Nemáš problém že by rýchlo vypŕchla?
norvana ale nie je obchod ako obchod, co obchod to ine dodanie si myslim, vsetko zalezi ako to maju ktore obchody zariadene ;)
harpera bez problemov ti objednavka prisla? nebola nejako omeskana? lebo kamoska ta objednavala nejake veci, ale z ineho obchodu a hovorila, ze asi o tri dni dlhsie to trvalo, ze jej normalne mail prisiel, ze maju toho vela
...harpera tato vonavka sa aj mne paci...ma ju jedna moja kamoska a to je taky obklad vone, ked sa stretneme a takej prijemnej...no ked vidim este aj za aku cenu si ju kupila asi idem aj ja nieco pospekulovat a objednat...ved takato ponuka to sa neodmieta...ci?...:D
Vejkaa tie zlavove kody niekedy na skodu nie su, kamoske sa tak vyplatilo ked pracku kupovala, tak nejakych 70 euro sa jej podarilo usetrit, ale tak neplati to pri vsetkom, jak si pisala niekde uz beztak su super ceny a vobec sa tym netreba nejako zaoberat.
HARPERA 75KU A ZA TAKU CENU? VED TO NORMALNE V PARFUMERII JE 50TKA DRAHSIA AKO TY SI TUTO KUPILA A TO JE UZ TEDA PEKNY ROZDIEL!