Zdravím, chcel by som sa vás opýtať na skúsenosti s nakupovanim EDT a parfumov. Cez ktorý Eshop ste ich nakupovali a boli ste spokojní? Chcel som kúpiť synovi parfum bvlgarI aqva pour homme toniq cez parfums.sk ale po prečítaní niektorých recenzii som začal váhať. Niektorí sú s originalitou parfumov spokojní ale niektorí zas nie. Nechcem zbytočne vyhodiť 45€ za nejakú smradľavú vôňu.
Eshop Parfumy
To som teda happy ze ste ma v tom podporili uz mi aj balicek z Notina prisiel, segre som objednala dva ruze co tak chcela, co pistala, tak dufam, ze to bude pre nu dobre prekvapenie a svagrovi som zatial len sprchovy kedze viem, ze on ma problemy, ze ma suchu atopicku pokozku.
Keď objednáme ako darček niekomu nejakú novinku, tak myslím, že tým nemáme čo pokaziť, oplatí sa sledovať trendy, čo je momentálne nové na trhu :)
marion to by bol uplny nezmysel a najma teraz pocas toho zakazu, co je teraz tak by nam to ani nebolo umoznene, esteze jestvuju taketo moznosti ako eshopy, ze mozeme nakupovat aj z domu :D
Zliana dnes skúšať nejakú tú voňavku v predajni a s rúškom akože neviem si to úplne v praxi predstaviť :D
Podľa mňa sa neblázniš, ja tiež rada kupujem vopred nech sa potom nemusím vôbec stresovať, môžem z pohodlia domova nakúpiť, oddýchnem si pri tom a zároveň si vyriešim dilemu vianočnú :)
Ahojte neviem ci to len ja sa tak blaznim ale uz som zacala pomaly objednavat darceky na Vianoce :D Mam radsej ked si tak postupne mozem kupovat, nech potom toho nemam v decembri vela, ze vela vybavovaciek a zaroven aj vydavkov :/
...magdi_na tie vone su priblizne rovnake...teda aspon mne sa zdaju podobne...len niektora je vyraznejsia, dalsia jemnejsia...ide o to co mas radsej...ak mas nedaleko nejaku parfumeriu tak skoc tam poskusaj a potom cez Notino objednaj...a mas vybavenu vec...tak je to najistejsie...;)
Neya toto ale najlepsie zistis, ked si pozeras tie ceny postupne. Ze mas prehlad o tych cenach ako sa menia.
HARPERA ZE FAJN CENA? VED TO JE CENA AKO VINO TO MNE AZ SKORO OCI VYPADLI KED SOM TO ZBADALA PRVY MOMENT SOM MYSLELA, ZE SI AJ SRANDU ROBIS, ALE NASTASTIE SI SI NEROBILA :D
magdi áno je toho viacej druhov a aj tak inak voňajú, ale mne je najbližšie, čo som cítila tak taká tá bledučká. By som povedala, že to je taká orientálna vôňa, aj vanilku v nej cítiť, no krása :)