Zdrave stravovanie a chudnutie - vymena skusenosti a dobrych rad

Helus

Ahojte kocky,ako sa vam dari,ja uz pijem 2-hu kavu,mam od rana behacky,apoobede do prace,a hura volny vikend.CHcem ist na turu do lesa,hadam,pocasie vyjde.Ranajky 1 banan+2 mandarinky,a mozno este bude pomaranc.obed opecene maso+ryza+ dusenna zelenina.A vecera v praci asi polievka,to este neviem,ale urcite bude salatova uhorka,ked bude hlad.A ziadne ovocie,aj ked sama tomu neverim moc.Ovocie milujem nadovsetko.

Helus

ahojte kocky no kde ste vsetky.
Misheliii dakujem ti za rady.Ja ked jedavam vecer v praci,tak si nosievam z domu polievku.Ale dnes som prisla domov z prace a o 23 som zjedla 3 mandarinky,strasne ma lakali,ale bola som aj hladna.Viem ze je to cele zle,ale bolo to silnejsie.Viem,ze by sa mala zelenina,ale zajtra si kupim salatovu uhorku,pre pripad krizy.

misheliiiiii

Helus: prílohy nemusíš úplne vynechávať..kludne ich jedz ďalej, ale v menšom množstve, daj si viac zeleniny, a pod., a iba doobeda. Po obede, práve vtedy by si už prílohy nemala, ani žiadne iné sacharidy ako sú ryžové chleby, pečivo, a podobne.. sacharidy jedz, ale max do obeda, potom už nie.

Helus

ahojte kocky.
Misheliii diky za rady,ja mam celiakio+ nemozem tiez nic mliecne,a sojove jogurty mi nechutia.ja jedavam doobeda len ovocie,ine mi nechuti.
dNESKA SOM MALA RANO SAMO ZELENY CAJ+KAVA.Potom jablko+banan+pomelo.Obed paradajkovo-uhorkovy salat+kuracie stehno,a pecene zemiaky,spolu sa piekli so stehnami.A v praci budem mat ryzove platky+2 platky syra Pierko.Viem,ze to neni dobry jedalnicek na chudnutie,a udrzanie si vahy.Budem musiet vynechat vsetky prilohy,ja jedavam hlavne zeleninove ryzota,alebo maso kuracie+ryza.Zemiaky asi 10x do mesiaca.pekny den vam prajem letim do prace,vecer si vas precitam.

misheliiiiii

Čaute : )
Ja sa venujem fitnessu, zdravej strave a poradenstvu v zdravej výžive. Popíšem Vám cca ako jedávam ja. Raňajky – sacharidy – zväčša jedávam ovsené vločky buď s čerstvým ovocím, alebo sušeným ovocím, orechmi, škoricou a medom, niekedy ryžové chlebíky obložené. Obed – maso kuracie/morčacie/rybu bez sacharidovej prílohy, takže so zeleninou alebo šalátom. Sacharidovú prílohu ako je ryža, cestoviny jedávam tak raz za 3 dni a aj to v malom množstve. Zemiaky nejedávam vôbec. Na olovrant by sa sacharidy pri chudnutí nemali už vôbec. Ja jedávam za hrsť orechov + nejaká bielkovina (kuracia šunka, tofu, tuniak, a pod) – môžete kludne aj biely nízkot. jogurt, tvaroh biely nízkotučný alebo cottage. Ja nemôžem nakolko mám alergiu na mliečnu bielkovinu a nejem nič mliečne. Tak isto ako olovrant, ani na večeru už by sa nemali sacharidy ale hlavne bielkoviny. Ja jedávam nejakú zeleninu/ šalát, kuraciu/morčaciu šunku, maso, ryby (vy môžete aj ten biely nízkot. jogurt, tvaroh biely nízkotučný alebo cottage cheese, ako som spomínala). Pečivo, ani sladkosti nejedávam vôbec. Ak mám chut na sladké, dám si orechy. Orechov jem fakt veľa, aj 70-100g za deň. Popritom aj cvičím silové tréningy v posilovni takže k tomu pridávam proteín. Dúfam že sa Vám baby podarí schudnúť, a že Vám môj príspevok aspoň trochu pomohol. Držím palce! : )

kilecko

Ahojte dnes som rano vstala to bolo 8.30 a tak sa mi hlava krutila a bolo zle na vracanie.tak som si dala pohar vody spravila cerealnu zemlu a potom ma to preslo neviem asi zly tlak.Obed kuracie masko s ryzou a cvikla ,olovrant ovocie a vecera polievka .
pol hodina prechadzky a pol hodina bicykel,cvicit radsej nebudem .

Helus

Ahojte kocky,ja akurat obedujem cestoviny kukuricne s paradajkovou omackou a bazalkou+ kapustovy salat k tomu s uhorkou.Doobeda vybavovacky a zubarka a hura doprace.Pekny den vam prajem.

kilecko

Dievcata ako sa vy pekne zdravo stravujete .Helus kopu ovocia a Fleur de lis kopec zeleniny .Ja zas zle ranajky chlieb s maslom a tvrdym syrom,voda cista ,kava ,bylinkovy caj,obed zeleninova polievka a na obed prirodny rezen 1 kopcek ryze a cvikla na veceru cottage .Ale ako cvicim brusaky uz citim brusko troska ,este dnes trosku pocvicim mala som pol hodinovu prechadzku a este cistu vodu do vecera budem pit .Ladnicka sa vyprazdnuje takze bude zdrave stravovanie ,kupila som 1kg mrkvy tak ked bude dlha chvila chrum ,chrum.Tak sa drzme .

Fleur-de-lis

Ja mám za sebou raňajky - 2 vajíčka a ružičkový kel a k tomu čaj - mäta a zelený čaj.
Ružičkovému kelu som prišla na chuť len nedávno, keďže sa snažím jesť veľa listovej zeleniny.
Obed bude asi rybka so zeleninou.

Helus

ahojte kocky,ako sa vam dari.Ja uz mam za sebou 2 kavy+ zeleny caj,a 1 banan+velike jablko.A idem si rozmixovat 2 pomarance neskorsie.Na obed budem mat zemiaky s cviklou zapekane,novy recept potom ho sem napisem.pekny den vam prajem.