Ahojte chceli by sme s mojou kamaratkou Kileckom zalozit tuto temu,kde si budeme vymienat skusenosti a receptiky na zdrave stravovanie.Nejedna sa o ziadne diety,ale zdravu a vyvazenu stravu,pri ktorej sa schudne,ale aj sa kila udrzia.
Zdrave stravovanie a chudnutie - vymena skusenosti a dobrych rad
Ahoj fleu-de-lis...
Áno, hľadám vseliake varianty, pomoc a recepty..je to strašne, ako sa ja stravujem...mám aj knihu od macingovej, najedzte sa do stihlosti a bukovskeho, návod na prežitie pre ženu....
Mám 167cm a 71kg, neviem už čo mám robiť, akoze, nevazim sa často a ináč váhu mám furt 70-71-72 a to furt dookola....
Prosim, ak sa vyznas a máš aj vlastne skúsenosti, porád mi prosim....ako to mám spraviť, aby sa mi darilo dako schudnúť, aj počas tých prepravovaných dni a aby som sa potom neprezierala, ked dojdem z práce....ďakujem....
Ahojte kocky tak ja dnes po zubaroch.Ranajky smothie,desiata nic stres zo zubarky,obed-ryza+ kuracie maso,teraz pijem kavicku.Poobede idem na upravu obocia+farbenie,a na prechadzku,zapalit sviecky na cintorin.Som ubnolena zo zuba,tak ani necvicim,ale vecer si dam 10 minut rotoped.
Tak keď ja som mala 19 r som za 3 mesiace schudla 30 kg. Ľahké nebolo ale zvládla som to...
lu, a hľadáš teplé či studené varianty? Či oboje?
hmm, mne ten jedálniček z cvicenie.eu pripomína moje bývalé stravovanie a jednak som nechudla a po druhé mala som zlú pleť a rozhádzané hormóny. Akože nie je zlý, a každý sme iný, ale aj keď nemám intoleranciu tak proste až po vylúčení mliečnych a obilnín som zistila, že to ako mi bolo predtým nebolo normálne...
Aj keď ešte stále to nie je optimálne, ale učím sa postupne čo môj organizmus rád a čo nie.
Myslím, že to je pri chudnutí dôležité, teda prísť na to, čo konkrétne môj organizmus nemusí... A nejde ani tak o chudnutie, ale skôr o hľadanie vhodnej stravy, pretože zdravý organizmus sa sám postará o správnu váhu.
Mne stačí keď si posuniem hodinu, do ktorej si dám niečo pod zub, napríklad po 17:00 už nič a podobne. Inak kamoška začala tu www.chudnemzdravo.sk a má jedálniček na mieru, pekne jej idú kilečká dole
ahojte kocky.
Odpovedam super jedalnicek.inac ja tiez robievam 12 hodinove sluzby,a stravu si nosim v dozickach z domu.ryzoto,polevky,maso kuracie+ryza,Ryza sopekanou cuketou.ja jedavam doobeda len ovocie,tak nemam problem s ranajkami.INAC pecivo jem malinko.dnes som bola v Mederi na termalnom,a mala som tam opekane zemiaky+ ryza a kapustovy salat.nemali tam nic pre mna takeho bezlepkoveho.A po prichode domov sampionovu polievku,recept od kilecka super chutna.
Ahoj, stiahni si tento jedálniček nejaké rady v ňom určite nájdeš :)
cvicenie.eu
Ahojte, prosím vas, poradte mi dáke stravovanie na tie 12cky......kto s tým má skúsenosti?? Ako by ste to riešili vy??ďakujem pekne..
Zdravim:))
mam 20 rokov, 57 kilogramov a 169centimetrov, uz tri tyzdne sa vyhybam pecivu a schudla som dve kila...pomedzi to aj trochu behavam a robim drepy, chcem sa do leta pekne vyformovat...je tu este niekto taky, kto neje pecivo dlhodobejsie a vedel by mi k tomu nieco napisat? :)