Ahojte chceli by sme s mojou kamaratkou Kileckom zalozit tuto temu,kde si budeme vymienat skusenosti a receptiky na zdrave stravovanie.Nejedna sa o ziadne diety,ale zdravu a vyvazenu stravu,pri ktorej sa schudne,ale aj sa kila udrzia.
Zdrave stravovanie a chudnutie - vymena skusenosti a dobrych rad
Máte aj skúsenosť s jumpingom? :-)
ahojte baby.
Carey super gratulujem k vianocnemu darceku,potesi zacinajucim skoro mladomanzelom.A kedy bude ta svadba.budes prekrasna nevesta.Krasne sa ti podarilo schudnut.ja som bola zase na cisteni,mam tam teraz taky gelik vtlaceny,tak hadam sa to nezapali,a nezacne hnisat,ach jaj zuby.Ale strasne chyba,neviem ani rozpravat,uz mi tam chybaju 2.Po novom roku sa pustime znova do prerabky.Uz som mala mat aj korunky,aj vsetko hotove,a nemam nic.Ale nevadi,lepsie teraz,ako keby sa to muselo strhavat a potom trhat.dneska som mala zatial 1 banan,ale idem si dat mandarinky,aspon 3.obed bude polievka,a cicer na byslej kapuste,potom sem hodim receptik.pekny den vam prajem dievcata.
Ahojte, Heluš som rada, že Ti je už trošku lepšie, držíš sa skvele.
Ja som dneska k.o., spala som 4 hodiny, nedalo sa mi, neviem čo to bolo ale dosť zlé je to dneska, aj som pojedla somariny, aj som ešte po práci šla odcvičiť tréning, ale nevládala som, nešlo to, no čo neni každý deň nedeľa ako sa hovorí. Dnes idem skoro späť, zajtra ideme kupovať televízor do bytu, teda otec nám ho daruje pod stromček, tak mám veľkú radosť a večer asi na vianočné trhy. Cítim teraz, že je nejaké náročné obdobie tak celkovo práca, cvičenie, nezastavím sa veľmi, ale tak idú sviatky.
Pekný večer ešte držme sa :)
ahojte kocky,tak mne uz je trosku lepsie,vycistili mi ranu a vlozili strafiky do zuba,hrozna bolest,aj zajtra take obsolvujem.ranajky 3 mandarinky,obed polievka cvikolova a pecene3 zemiaky,a vecer asi omeleta so spenatom,akurat pijem kavu+ zeleny caj.
Ruza66 na 12 hodinove smeny si nosim v nadobach polievku,ta sa da po zohriati aj vypit,ked je kremova vymixovana.A ryzu+maso opecene+zeleninovy salat,alebo kapustovy,cviklu.
Vcera som varila tu sviklovu polievku,mne velmi chutila.
Na olej si dame osmazit cibulku,pridame na kocky cviklu osupanu+zemiaky nakrajane,zalejeme vodou,dochutime vegetou,solou,ciernym korenim.Ked zmekne,tak rozmixujeme a podla potreby zriedime vodou.Dobru chut vam prajem.
Ahojte. Rada by som pripojila svoje skúsenosti. Okrem toho, že som si upravila stravu, vypustila som tučné vyprážané jedlá som sa zamerala aj na pitie čajov z rôznych byliniek. Informácie o bylinkách som našla na webe bylinkynahubnuti.cz. Čaje si robím každé ráno, a vďaka čajom a správnej strave sa cítim oveľa lepšie :)
Ahojte babky
Akurat som docitala túto tému a vidím, že moam, freu de lis sa ozaj vyznajú a majú skúsenosti!!!
Ja sa už dlho snažím tiež a neviem sa zbaviť peciva a este mi poraďte prosím, ako sa mám stravovať na 12hodinových zmenách???
Mám 32, 166cm, 71-72 kg....
Mám široké a ťažké kosti....strašne by som chcela cvičiť, nemam kedy, kvôli práci....
Ďakujem vam
Carey ano piekla som medvedie labky aj manzel mi pomohol islo to fajn.A dcera ,ze naco peciem kto to bude jest a na druhej strane ,ze skoda ze nie je doma ,ze by mi pomahala jej ide asi na tu atmosferu .Ale ved ked pride navsteva aspon je cim ponuknut suche kolaciky vydrzia dlho.Este napeciem par suchych kolacikov ,ale mam cas nech su cerstve to len labky treba skor nech zmaknu.
Dnes som robila kapustu cervenu dusenu a masko piekla aj lokse no ja tej strave teda davam ,ale nebojte mna uz zdrave stravovanie po vianociach neminie ,este stale je vaha v norme ,ale to brusko brrrr sa to tam uklada a ake pekne saty mam ,ale ja do vianoc este nieco spravim zo sebou do 70kg sa musim udrzat.
Akurat davaju v telke ako zdravo piect a ze treba len suroviny pozamienat bielu muku za spaldovu a tak .No ja uz zostanem pri tradiciach ,ale ked ostaneme sami mozno raz budem piect len tak.
Carey tak ty sa drz toho cvicenia je to super normalne ti zavidim v dobrom .Inac ja som nikdy z posilovne nemala svalovicu ,ale citila som sa super bola lepsia kondicka .
ahojte kocky,vidim,ze vypekate.Ja nic,a ani nebudem ,manzelovi kremes nepeceny,a ma na cele sviatky.Ja som o nicom mam bolesti jak hovado,som na analgetikach,aj v noci,take mam bolesti.Volala som zubarke,tak ak do zajtra bolest neprejde,tak to bude musiet stomatochirurg otvorit,a vycistit,asi je tam hnis+ zapal.No to sa moze prihodit len mne.uz ma boli aj nasledujuca stolicka za tym 8-cka.teraz sama neviem,co ma vlastne uz boli,cela sanka.takze si idem dat teraz mandarinky,mam chut na ovocie stavnate,ziada sa mi strasne.A UVARIT na zajtra cviklovu polievku,sama som zvedava,aka bude.pekny vecer vam este prajem.
Ahojte dievčatá, ženy :) ako trávite nedeľu?
Heluš dúfam, že bolesť ustupuje.
Kilečko ďakujem, piekla si ? Ja som si spravila cesto na špaldové medovníčky, nechám to cez noc v ladničke a zajtra alebo utorok budem vykrajovať a zdobiť. Ešte som spravila kokosové muffiny a tvarohové guľky poliate horkou čokoládou, beriem do práce na koštovku skrz Mikuláša. Inak som bola dnes na biku vo fitku, musela som ísť rozhýbať svalovičku, dnes ráno som nevedela vstať z postele, 5 minút mi trvalo, kým som sa že natiahla heh, ale dobre už je to pohodička, zajtra pokračujem v ďalšom tréningu. Dnes som si spravila voľnejšie aj s jedlom, šak musela som ochutnať moje výtvory a zajtra už trošku prísnejšie. Krásnu nedeľu ešte prajem, dúfam, že ste si oddýchli a zvládneme ďalší týždeň v pohode.
Ahojte dievcata .
Helus ty si vyliec zub mna caka tiez zubar lebo sa mi zlomil zub ,bojim,bojim.
Mikulas aj k nam domov chodi ved ked posluchame to je sladkosti .No rano som si dala ku kave pernicek bol tam cert to vystraha ze nemam jest mnaaam dobry bol zdravy.
Caka ma pobedna smena tak to zdrave stravovanie zvladnem nebudem vyvarat .
Aj ja sa chystam zajtra piect medvedie labky musia byt bez nich by neboli vianoce.
Carey super v tom zdravom stravovani a k tomu to cvicenie uspech zaruceny.
TAk nech sa nam dari.