Ahojte chceli by sme s mojou kamaratkou Kileckom zalozit tuto temu,kde si budeme vymienat skusenosti a receptiky na zdrave stravovanie.Nejedna sa o ziadne diety,ale zdravu a vyvazenu stravu,pri ktorej sa schudne,ale aj sa kila udrzia.
Zdrave stravovanie a chudnutie - vymena skusenosti a dobrych rad
Babulky krasny Novy rok :))) vy viete ze vam zelam len to naj, hlavne zdravicko, stastie, spokojnost, vela vela lasky a samozrejme mat radost zo zivota, ked je vsetko tak aj to chudnutie ide o dost lahsie.
Maoam neprehanaj o mne taketo veci hovorit :D ja som sa len pohla tam kde som chcela byt uz davno, teraz mam vhodne podmienky tak to ide.
Baby tak prajem vam krasny rok 2015 :-)
ahojte babule, prajem vam vsetkym vospolok stastny Novy rok 2015, nech ste zdrave, vitalne, stastne, spokojne, uspesne, nech sa vam dari vo vsetkom, co si zelate...
Mimma ahoj :-), som rada, ze si sa u nas po dlhej odmlke zastavila a potesila si ma, ze sa ti dari, drzis sa po vsetkych strankach, tak drzim palce, len tak dalej.
Ja za seba mozem povedat, ze rok 2014 bol extrem v narocnosti a to all inclusive.
Co sa hmotnosti tyka, neriesim, lebo tam je to OK, riesim 'ine veci', nie take talafatky :D.
Ale rada sem chodim do temy povzbudzovat baby, taka Carey urobila grandiozne kroky vpred, uprimne som na rit padla :D.
Takze je zivy priklad, ze to fakt ide.
Aj ine baby sa snazili, comu sa velmi tesim.
bolo by fajn, Mimma, keby si obcas k nam zasla aspon obcas - ked ti zvysi chut - velmi sa potesim :D.
ahojte kocky.
V novom roku 2015 vam prajem vela zdravia,stastia,lasky a zivotnych uspechov.A nech je nase stravovanie zdrave aj ked snejakymi prehreskami.
Ja som vypila kavicku+ zeleny cajik,a idem si namixovat banan+ hrusku+pomarance.
Pekny Novy rok vam prajem.
ahojte babulky.
Ja som si kupila pod stromcek 2x rifle.Mam ich dost tesne,ale podla rifli viem,ako som na tom.Ani ja som sa dlllho nevazila,musim si kupit novu baterku do vahy,alebo celu novu vahu.Raplovala mi v lete.Videim,ze tema nejako spi,neni tu Kilecko.
Baby ja mam do prace na zajtra nachystane doobeda 3 velike jablcka nastruhane,a obed bude polievka z cervenej sosovice.Zajtra som v praci do 16 a budu navaly,tak ani jest nebude sanca.Polievku aj vypijem.Zajtra bude blazinec kazdy kupuje syry,parizsky a ine salaty na misy.pekny vecer vam este a pekny den zajtra.
Maoam ahoj, tak v podstate vsetko po starom, stale som s priatelom, skola fajn. Vaha... hmm dlho som sa nevazila, ale cez leto som nieco pribrala, cez jesen-zimu zas schudla kvoli skole, tak mozem mat 57kg asi. Posledne 3 mesiace som zacala cvicit doma 4-5x tyzdenne, celkom ma to bavi.
A vy co? Vy sa pochvalte :)
mimma - ahooj, tak ako? zijes, co nove? ako sa mas, pis
Ahojte baby mima-carey.
Carey super,tesim sa s tebou,ze budes byvat uz s priatelom.Ja som bola v praci,a poobede oddych pri Mraziku.Uz idem pomalu do postele rano vstavam o 4,50.Pekny vecer vam este prajem.
Ahojte kocky, tak sa ozyvam po roku :-) dufam, ze sa vam dari
Ahojte baby tak ja som sa vratila z navstevy od babky, sme tam prenocovali a tak som aj rada ze som doma uz. No o 2 tyzdne bude moj domov uz inde :) sa tesim ako mala, zajtra ideme zapojit pracku len teraz cez sviatky nechceme nic robit vrtat tak pockame po Novom roku. Inak ja som sa prepchavala tak 2-3dni a musim povedat ze sa uz tesim na moj stary rezim dietnejsi a strasne uz sa tesim do posilky :D v pondelok hned po praci nabehnem. Zajtra posviatkujeme s priatelom a v nedelu pekne 5:30 do prace, ale sak aj sa tesim na kolegyne.
Som rada, ze sa vam dari, Helus ta vecera vyzera super, taketo nieco ja mavam tiez v diete, takze onedlho asi o tyzden seknem s pecivom aj zemiakmi a bude pekne masko zeleninka, bielka, mocarella light a knakobroty. Inak presne na týchto sviatkoch vidim ze ako nahle sa prestanem kontrolovat, naberiem velmi rychlo nazad, takze sa stopujem, clovek ma toho aj tak plne zuby, teda aspon u nas sama nezdrava strava, zajtra pekne vytiahnem cottage so cherry rajčiankami mňamka.
No majte sa zatiaľ a oddychujte pokiaľ môžete :)