Zdrave stravovanie a chudnutie - vymena skusenosti a dobrych rad

Helus

ahoj Maoammas pravdu nech je buduci rok lepsi,ako tento.Mala som dost urazov,a este aj svokra zomrela priamo pred ocami.
A dievcata asi sviatkuju poi rodinach,ked nikto sem ani nekukne.Ja tiez uz robim,zajtra idem rano,az do stredy som v praci.Na silvestra do 16 tak domov dorazim o 17,15.Budeme doma,manzel ide na Novy rok do prace.A ja budem striedavo pozerat televizor,a citat na nete.Pekny zvysok sna prajem,a krasnu nedelu.

Maoam

Helus ahoj, :DD zivo som si predstavila, ako si pozorovala :D, tak to ti verim, ze to musela byt podivana, uprimne, ja NEchapem, kam to niektori ludia davaju a to som velmi dobry jedak, ale mne stacili tieto dni a uz nemozem nic vidiet, takze PAUZA, lebo mi je zle, uz len ked sa na daco pozriem a to som zdaleka nejedla piate cez deviate, skor veci, ktore nejem bezne

zuby - tak v tom s tebou totalne sucitim, mam odskakane svoje (2x zapal okostnice, raz 9 mesacna tortura s X operaciami vratane pobytu na klinike, raz ambulante, co sa zcasti este hoji)

je to des, takze nech sa ti ulavi a nech ti zuby daju pokoj

a co baby, nejako je tu ticho, asi este sviatkuju a snad sa ozvu

tak zelam ti pekny vikend a drz sa :-), vsetko dobre a nech sa ti dari, Helus

Helus

ahojte kocky.
Maoam mam uz odtrpene s jednym zubom 4 mesiace,a po tom vytrhnuti,horor.Neprajem to nikomu,ake som prezivala bolesti.Samo,ze mi tam chybaju zuby,ale hadam vo februari uz by som mohla mat aj korunky s mostikom.Odisli moje deti s vnuckami+nevesta+zatko.uz sa skoncilo chystanie pre navstevy.Ja som len pozerala,ako tlacia do seba,piate cez deviate.A ja som bola na cajicku+kavicke.idem si opiect rybku+zemiaciky.mala som doobeda ovocie,a na obed som si dala oriesky+figy.Zato taky neskory obed budem mat.Pekny zvysom sviatkov vam prajem.

Maoam

ahoj Helus, to ma tesi, ze sa mas ohladne zubu uz dobre, super, lebo ked toto nevyjde, su s tym obrovske problemy (neprajem ti to zazit)

tak este prijemne prezitie sviatkov, drzte sa a nech sa vam dari

Helus

Ahojte kocky.Ako sa vam dari,mne fajn zub uz je super ziadna bolest.Jedlo tiez dobre vcera trosku kapustnice,ryba+salat a pohar sampusu doma.Potom sme isli k dcere a tam som pila cistu vodu a mala 1 banan+ mandarinku.Super strava ziadne traviace tazkosti neboli,ako po ine roky.dneska ranajky ananas+ mandarinky.Obed-platok chlebika s horcicou+platok udeneho masa peceneho.A teraz na veceru chlebik+maslo+platkovy eidam+kopec cherry rajcin.Taku som mala chut na take jedlo.Inac navsteva mala dusennu kapustu+knedlu+ kacku.Pochvalovali si,ake to bolo dobre,a mne sa zdvihal zaludok od tych vyparov.Zajtra doobesa ovocie,ako standard obed-ta cervena kapusta+opecene kuracie prsicko,uz sa na to tesim.A budem mat deti+vnucky doma na sviatocny obed,a budem varit spanielske vtaciky+ryzu.To bol moj napad,a presiel .Rezne mali dneska,mozu mat aj nieco zdravsie.

JessicaI

Dievcata prajem vam prijemne prezitie Vianocnych sviatkov. Vela stastia, zdravia a pohody. Vesely prichod Noveho roku 2015. Vela uspechov pri plneni vasich cielov.

Maoam

ahojte baby, prajem aj ja vam vsetkym pekne sviatky a nech sa vam dari

P.S. Carey, zaciatkom decembra som ti posielala mail, ale neprisla mi ziadna odpoved, neviem, ci ti prisiel, tak vsetko dobre aj tebe s partnerom :-)

Helus

Ahojte kocky,prajem vam pekne sviatky vianocne vela zdravicka a hlavne pohodu v kruhu rodiny.
Kilecko ano ten receptik poznam,robievala som to dost casto,len odkedy som na bezlepkovej,tak nie.Aj ked su pohankove vlocky,niekedy vyskusam aj z nich.Ja nemam nic napecene aj ked pride navsteva zajtra,aj pozajtra mam kupene pre nich.Ja mam susene ovocie,mandarinky,banany,jablka a mne to staci.A samozrejme ananas musi byt,ten milujem.A uz som aj manzela naucila,nakrajam ovocie,a chrume potvora jedna.Ked je vcelku,tak sam si neocisti,ale ked je nachystane tak zje.Pa a pekne vianoce.