Zdrave stravovanie a chudnutie - vymena skusenosti a dobrych rad

mimma

Aj ja chcem vidiet fotkyyy :D
Inak dopoludnia boli jablka, obed slepacia polievka a kura s ryzou+cvikla, neskor oriesky a vecera bryndza so zemlou

slnecnica

ahojte,
dlhšie som sa neozvala, ale dávala som sa dokopy po tých mojich všetkých úrazoch.
V prvom rade všetko dobré v novom roku, veľa lásky a hlavne zdravia a čo najmenej nezdravého pokušenia:-)
Jedálniček mám celkom ok, žiadne vianočné prejedanie sa, ale už chcem ísť do toho úplne naplno, aj s cvičením, keďže zdravotne som už fit

Maoam

ja mam hov. gulas (polievka) so zemiakmi, vela cibule, cesnaku, roznych byliniek, vela papriky, paradajok, vsetko mozne v tom je

Maoam

uz sa stalo

Carey, ja z teba nemozem, to musim veru predychat (v pozitivnom slova zmysle), ty kks...........wow, wow, wow

carey

Ahojte, čo dnes máte na obed? Ja si budem robiť krevety akurát som hľadala recept, snáď sa to bude dať jesť, ešte som to nerobila :) Maoam fotky poslané a pošli aj ty

carey

Ahojte, ako ste dnes travili den? Ja som mala super trening aj dnes aj vcera zas mam svalovku, ale uz sa dostavam do povodnej formy, aj stravu som uz upravila a hned sa citim lepsie. Trener mi povedal ze o 5 mesiacov budem vyzerat super, ze uz ma plan cvicenia pre mna :D tak som celkom zvedava, este zhodit posledne tukove vankusiky a sup do plaviek hehe niekde k moru a rovno na svadobnu cestu no raj na zemi, mam sa na co tesit. Takze ziadne polavenie a ide sa na tooooo :) vecer sme boli s priatelom no a buduci tyzden uz stahujeme prve oblecenie takze plan vychadza. Na veceru som si dala avokadovu natierku s knakobrotom a rajcinovu polievocku, ale ako sa poznam este nieco male si dzobnem. Pekný večer prajem ešte

Helus

ahojte dievcata,a fesaku.
Miki24 klobuk dole,ako ti to ide krasne.Ja som nic nepiekla,takze sladkosti neboli,ani rezne som nemala,manzel ale mal.Ja ked tak opecene maso na prirodno.A som spokojna nemusim davat dole pneumatiku,ako niektori znami po sviatkoch.Dievcata jedavate niektore segedin,ja som varila manzelovi na vikend.Ale ja take nejedavam,je mi to tazke na travenie.Robila som dobrucku karfiolovu polievku.Prajem vam pekny vikend,ja mam pracovny,a oddychnite si.

carey

Ahojte, tak ja som dnes bola v hornbachu kupit protismykovu podlozku pod koberce :) a ze pozriem svetla na stromcek, ale nic uz nemali, teraz som obedovala posledny krat cestoviny a uz idem pokracovat v chudnuti, leto sa blizi svadba tiez, takze ideme na to :)
Maoam dik za pochvalu poslem aj to dalsie foto, idem akurát na druhy pc to hodit na kluc. No chuducka nie som, som chudsia ako som bola, sestra mi dnes poevdala ze je vidiet ze som pribrala cez sviatky, inak mam to kilo navyse z Vianoc a kilo z cvicenia silového, takze 2+ ale ja som spokojna, ked schudnem este nejaky ten tuk tak aj tie svaly sa ukazu :)
Miki24 a tebe gratulujem tiez, super a vidim za aj sebavedomie sa zvysilo :)