Ahojte chceli by sme s mojou kamaratkou Kileckom zalozit tuto temu,kde si budeme vymienat skusenosti a receptiky na zdrave stravovanie.Nejedna sa o ziadne diety,ale zdravu a vyvazenu stravu,pri ktorej sa schudne,ale aj sa kila udrzia.
Zdrave stravovanie a chudnutie - vymena skusenosti a dobrych rad
miki24, wow, super, gratulujem
Tak makáme už intenzívne niečo vyše roka (koniec októbra 2013), keď sme na začiatku cesty mali okolo 105 kg pri výške 183 cm. Jo no bol som taký menší balón plný vody:D Teraz máme po poslednom vážení 84 kg a chceli by sme aspoň tých 80-82 kíl, aj keď neviem, či sa mi to podarí, lebo tá postava je už dosť pekná :D Myslím si, že to že sme nepribrali suvisí určite s tým, že robili sme to tak ako sa má robiť. Keby sme to nerobili, tak by sme mali minimálne plus 5 kg, čiže výzva aj pre iných robte to tak, ako sa má tak môžete hrešiť celý týždeň bez väčších následkov hihi.
miki24, to je super, ja som sa vazila dnes rano povinne u nefrologa, kam musim velmi casto chodit na kontroly a bola som prekvapena z toho, ze po sviatkoch a znacne znizenom pohybe a znacne zvysenom prijme nic, ziadna zmena vahovo, tak fajn, aj tak sa musim sustredit na uplne ine a ovela horsie veci, ale tak potesilo a prekvapilo, lebo mi to energeticky nejde do hlavy,a le tak co uz, nemusim vsetko chapat
a ty ako, ako dlho uz na tom makas a aky mas ciel, kolko si uz dal dolu?
Ahoj Maoam, ako sprievodkyňu ťa chválim, že ich tak pekne sprevádzaš :) Tak má byť a ja si idem tiež svojou cestou za vysnenou váhou. Hoci tieto Vianoce vyzerali skôr, že si to pokazím :D Istým veciam ťažko odolať, ale napriek tomu, že celý týždeň som bol plný na prasknutie tak mám len o kilo viac. Nechápem :D Nechcel som veriť normálne tej váhe, lebo som si myslel, že budem horšie a viac sa tie klobásy, zákusky podpíšu na váhe. Snáď o tie 3 kilá to skrešem, ktoré potrebujem a bude to dobre... Teším sa už na leto, lebo je možné, že špeky už žiadne nebudú nikde :D
miki24 cau :-), neviem, kam sa podeli, Helus sa objavuje casto (ta sa drzi, co viem) a Jessical sa teraz po dlhom obdobi ozvala, Carey sa velmi darilo aj to riadne vidiet a Mimma kukla po dlhej dobe, ale ta problem nemala, co viem a ja ich iba sprevadzam :D
To tu sú tie mušketierky, ako hovorí kilecko? o:) Ako sa zašili :D Šťastný nový rok prejem aj keď ja som poriadny chlap a aj tak vyzerám hihi :D
Jessical - dakujem, aj tebe vsetko dobre v Novom roku 2015
Carey - aaale no, ked som videla foto + miery, tak veru, klobuk dolu a to si vysoka...to som fakt padla na zadok.
viem ake to bolo kedysi, ked si zacinala a ked si sa vlani vratila s tym, ze opät ides na to, no a vidim, ako si to potiahla a nielen ohladne zjavu, ale vo vsetkom.
PRoste fakt si to dala, ked sa chce, tak sa da, ale ako pises, asi si mala teda aj idealne podmienky na to, mozno to bol v minulosti ten kamen urazu...to neviem posudit.
Ale vsetka cest, tak sa tesim na ostatne foto :D.
Poprosím všetkých ľudí dobrej vôle, ktorí majú chvíľu čas.... :)
Vážený respondent, pred Vami sa nachádza séria otázok, ktoré sledujú Vaše reakcie na vážne životné udalosti. Skúste sa prosím zamyslieť nad jednou traumatickou udalosťou, ktorá bola podľa vášho subjektívneho hodnotenia vážna, náročná a určitým spôsobom zmenila Váš predchádzajúci život. Zamyslite sa nad tým, ako ste vtedy bežne reagovali....
Dotazníka slúži pre účely diplomovej práce a jeho výsledky sú anonymné
ďakujem za váš čas :)
Prajem vsetkym stastny rok 2015, vela zdravia, spokojnosti a uspechov.
Budem rada ked sa nam vsetkym co sa tu stretavame bude darit.