Ahojte chceli by sme s mojou kamaratkou Kileckom zalozit tuto temu,kde si budeme vymienat skusenosti a receptiky na zdrave stravovanie.Nejedna sa o ziadne diety,ale zdravu a vyvazenu stravu,pri ktorej sa schudne,ale aj sa kila udrzia.
Zdrave stravovanie a chudnutie - vymena skusenosti a dobrych rad
Hej ved preto ho jem nalacno doobeda a same. Lebo by potom zbytocne kvasilo v tele
ovocie je fajn, len kazdy musi sam vediet - na to prist, ktore mu sadne, ktore nie, pri ovoci trocha pozor, treba otestovat a osobne ho jem vyhradne nalacno a nikdy v kombinacii s inymi potravinami (ne-ovocim), podstata nalacno a tiez s oblubou doobeda
Jajaa ja jem doobeda iba ovocie. Uz som na to zvyknuta a ine jedlo by som si na ranajky nedavala.
A ja nechudnem (178/57) ja tu iba kecam s kamoskami :-)
A z ovocia sa nepribera. To by si ho musela jest na kila a vecer
carey - to je uplne OK, vsetci sme ludia, obcas sladkost alebo nieco ine ci oslava je uplne bezna sucast zivota, mne sa to uz nechce dokola vysvetlovat, napisala som toho dost, baby, drzim vam palce vsetkym a co sa mimmy tyka, k tomu len tolko, ze kazdy organizmus je INY a ona na tom fici dlho a dobre a to je podstatne, plus si to moze metabolicky a hmotnostne dovolit o tom uz uplne pomlciac ;)
nikto nema dokonaly jedalnicek 365 dni v roku, ide o system, ktory kazdy musi najst, ale ten system by mal mat logiku, hlavu aj pätu hlavne priniest stabilny uspech
mimma, neviem no, ale mne sa tvoj jedálniček nepozdáva. načo toľko ovocia denne? a sýty obed aj so sladkosťou, a potom už len večera - 3mrkvy? akože ja sa zatiaľ tiež úplne ukážkovo nestravujem, ale myslím si, že ani tvoj jedálniček nie je OK.
Ahojte ahojte, ja som dneska kvazi porusila svoj rezim nejaky abstak na mna prisiel tak som si kupila spaldove susienky s karobom, neboli vôbec sladke ale pre mna boli mne to stacilo, som si pochutila, no nemala by som, ale hold nie vzdy to ide presne ako chceme. Maoam mas pravdu a to Kilecko tiez neber v zlom, ja presne viem ake to je tazke, nie vzdy clovek odola, ale zo zaciatku sa treba zatat a ujasnit si ciel, po mesiaci ti ako bude dobre sa precistis, odlahcis.
My sme sa uz zacali stahovat, vcera bol priatel u nasich sme posedeli pripili a tak bolo dobre a som nadsena kamoske sa narodila dcerka strasne zlatucka cela mamina.
Maoam, mas pravdu. Aj ked sama viem ako je tazke odolat tym dobrotam. Ale ked sa clovek zatne tak to ide :-)
R: 3 banany
D: jablko
O: slepacia polievka, maso na kari+cestoviny, belgicke pralinky
V: teraz chrumem 2 mrkvy. Som na nu dostala chut :-)
no, asi ma vysmarite za moj prispevok z temy...
Kilecko, vitaj a aj ja ti zelam vsetko dobre v roku 2015.
Kilecko, pocuvaj ma, dokedy takto chces dalej fungovat, musis sa rozhodnut, co vlastne chces.
Najjednoduchsia moznost by bola vykaslat sa na to, lebo sa nevies vzdat stareho systemu a kontrolujes ho periodicky s prepacenim nezmyselnymi dietami typu '90dnovka' a Co.
Druha moznost by bola seriozne sa zamysliet nad tym, co vlastne chces a ci to vobec chces tak, ze preto fakt nieco systematicky budes robit.
Bez vyhovoriek.
Nejak pred Vianocami som tu citala cifru 69, teraz 73. Ja neviem, osobne si myslim, ze na sviatkovanie je to hodne dost.
Viem, ze mas nastastie telesnu vysku taku, ze si to mozes dovolit, keby si bola nizka, bola by to pohroma, ale...mysli aj na svoje organy ako zlcnik, pankreas, creva, pecen atd., lebo neskor sa pridruzia pocetne problemy, nie je to len tak jest nezdravo ale 'chutne', co je asi u vas hlavna vec.
Viem, vyznie to ako utok na teba, ale uznas sama, trva to uz hodne dlho, tieto jojo efekty a ja sa zamyslam nad tym, ci ta to samu nese*ie, sorry za priamost.
Osobne viem, co to je mat naklad + 15-16kg a co to je nemat ho.
A co to znamena pre telo.
Mala si uspesny rok 2013, preto rozmyslam, v com je ten hlavny problem.
Preco to nejde.
System sviatky - dieta- sviatky - dieta to dopadne najskor tak, ako u mojej vzdialenej znamej, ktora je vo veku 42r. uz gula a ma vysku 174cm, takze pomaly je silnejsia ako jej muz, ked sa vydavala, bola to modelka.
Za nou slintali piloti, vojaci, manazeri...mohla zit aj v MOnaku, keby bola chcela, asi tak...
Viem, u nej to ma iste priciny, ale je to skoda, ale tak inak je zdrava, ma vsetky moznosti a aj peniaze na to, aby s tym daco urobila, ale hold - akosi sa jej nechce.
Vsetko najlepsie v Novom roku hodne zdravia a zdraveho stravovania a nech sa Vam splnia vsetky priania.
Vianocne sviatky v rodinnej atmosfere mam za sebou aj s kileckami z nezdravej ,ale chutnej stravy.
Tak zacinam rok s 73kg na to obzerstvo celkom fajn mohlo byt aj viac.
Vidim ,ze vy ste boli cez sviatky ovela disciplinovanejsie .
Tak sa musim vratit k staremu rezimu vela cistej vody ziadne kolace a jest zdravo a cvicit do velkej noci to dam.
Je to len dat dole 5kg ,ale tie posledne idu vzdy tazko a nechcem nahodit dietu ,ale ak mi vaha do mesiaca nepojde dole aspon o 2 kg tak zacnem s 90 dnovkou ,lebo to bude znamenat ,ze sa sama neviem stravovat zdravo .
ahojte kocky,pekne vas tu vitam vsetky po novom Roku.
CHYba mi tu Kilecko.
Ja som robila cely vikend,a uz aj odchadzam na poobednu.Doobeda ovocie,obed trochu zeleninovej polievky,zemiaky+maso a na olovrant krehke chlebiky s platkovym syrom,a vecera polievka.Pekny den vam prajem vsetkym.