Ahojte chceli by sme s mojou kamaratkou Kileckom zalozit tuto temu,kde si budeme vymienat skusenosti a receptiky na zdrave stravovanie.Nejedna sa o ziadne diety,ale zdravu a vyvazenu stravu,pri ktorej sa schudne,ale aj sa kila udrzia.
Zdrave stravovanie a chudnutie - vymena skusenosti a dobrych rad
Ahojte kocky :)
Tak vcera
R: grepova stava a banan
O: ostrokysla polievka, neskor ryza a maso+zelenina
V: tuniak+zelenina
juj, Helus - teba som tiez chcela pozdravit, krasne sa stravujes a dufam, ze sa ako-tak drzis :-)
ahojte baby, pekne vitam vsetky nove ucastnicky temy, super, ako sa to tu rozbehlo :-))
nove baby - ak chcete, napiste orientacne aspon vek/vysku, ako ste zacinali, atd., kazdopadne kazdej srdecne gratulujem k uspechu, za taku dobu ste to krasne dali dolu, len tak dalej!
slnecnica - vitam ta spät, vsetko dobre v Novom roku aj tebe :-) a chvalim chvalim vzorny jedalnicek
este dodam ze je fajn papat vela zeleniny a je jedno akej :D hlavne ze zelenina :)
ja mam tiez fajn zdrave stravovanie a ide mi.to zatial vynikajuce... za cca dva mesiace 8kg dole :) a to mam na ranajky musli s jogurtov a nakrajam si ovocie o dve hodky si dam nijake to ovocie potom zjem obed to co mamina navari ale takym masnejsim veciam sa vyhybam potom zvyknem oriesky alebo tiez ovocie a na veceru papam cisty tvaroh na ktory si nasipem kokos a zjem... mozu byt viacere varianty vecere ako je tuniak cottage cheesse a podobne... a na.ranajky su lepsie vlocky asi ale myslim si ze stacia musli... a k tomuto vsetkemu necvicim.... hlavne sa vyhybam cukrom, tukom a pecivo nejem ziadne... jedine 100% slatinsky chlebik ten si davam.na ranajky natrety len cistym medom, neni to mozno najchutnejsie ale zvykla som si... hlavne je papat pravidelne a menej a este je hlavny pitny rezim...
Čaute.
Ako sa vám darí? Ja som si takto pred rokom zmenila jedálniček. Zaradila som hlavne vela zeleniny a ovocia, obmedzila maso, hlavne červené a tučné. Snažím sa jesť maso max 1-2x za týždeň. Raňajky vždy vlažná citronova voda a ovocie. Olovrant mam väčšinou taku detskú mliekovú kávu bez cukru, obed ako kedy, večera hlavne bez sacharidu. Po cca 8-9 mesiacoch som schudla 12kg. Samozrejme pohyb pravidelný, posilňovacie cviky doma. Ale aj tak sa mi zdá, že som nejaká mlandravá, ja neviem... Schcem preto dať dole ešte 5kg. Teraz mam 55kg. Hádam nebude vadiť, že som sa pripojila.
Ahojte kocky....dakujem :* dnes som zacala den s pomarancami a neskor jablko. Obedik grilovany hermelin s uhorkou a kopec cinskej kapusty. Vcera nechapem mala som prvu krizu....cely den som bola hladna...co som zjedla do pol hodiny som bola hladna...ale neporusila som...nechapem prvy krat za 2tyzdne,ale dnes je to uz Ok:) je to zase na spravnej ceste :) a na veceru mi este ostala zelerova kasa...asi si k nej pripravim volske oko...inac mam receptik na chlebik bez muky...da sa zjest...sem tam,ked pocitujem hlad,odkrojim si z neho:)pekny den
Ninka8 pekne ta vitam u nas mas super jedalnicek.Ja ranajky ovocie a samo ze kavicka,a dneska zazvorovy cajik hrdlo ma boli .obed bude dusena zelenina+varene zemiaky,a v praci nejake mandarinky ,a vecera zeleninova s pohankou.A medzi tym zeleny cajik a voda.Pekny den vam prajem dievcata.
ahojte,
ja dnes vločky s jogurtom a banánom, obed lasagne s brokolicou a syrom, zeleninová pol a teraz už nebudem jest nic, dám si pár brušákov a pojdem do postele, celú noc som nespala, tak som k.o
dajte nejaké recepty, blíži sa víkend, tak nech nevarím stále to isté :-)
vitaj Ninka
Vitaj Ninka, fuha, nicht schlecht! jedalnicek znie super