Zdrave stravovanie a chudnutie - vymena skusenosti a dobrych rad

ninka8

Ahojte kocky....ranajky dva parky so zeleninou,pomaranc,obed bananove lievance a brokolicovo-karfiolovy krem s postruhanym syrom,za sebou mam cottage :) vecer este zeleninku...chcem sa dostat na povodnu vahu pred otehotnenim :)ale uz nemame daleko do ciela a dufam,ze to nevzdam....

kilecko

Vitam nove dievcata ,no klobuk dole super jedalnicky a idu Vam aj kilecka dole .
Veeeeelmi motivujuce.
Napiste svoj vek ,vysku a vahu .
Ninka 8 ja mam tiez taku vysku ,vahu dopisem v pondelok rano ,ale som starsia vek 48.Si ma zaskocila ,ze na 60 kg chces schudnut ,ale ked som si docitala aky mas vek tak fajn ,ja si to uz dovolit nemozem ,ale 67 kg ked budem mat tak budem uplne spokojna.
Tak dievcata od pondelka pisem jedalnicek ,zakladam si zosit a idem do toho s vami .

carey

Ahojte, tak ja som dnes mala suprovy trening nohy a ramena ale citim sa dnes strasne unavena, mam aj nizky tlak tak vela pijem, vypijem caj a pojdem si citat, dnes mam naplanovane pozvolne ucenie, na obed som inak mala hovadzie masko s ryzou a poobede ma caka biely jogurt + pomelo, vecera nieco lahke.

Ninka na zaciatku tolko schudnut to je super palec hore, ty si este mladucka vlastne sme rovnako stare - mlade :D ja budem mat teraz svadbu v juni tak to ma motivuje, ale skor ide o mna chcem sa dobre citit, myslim ze hlavne o to ide kazdej z nas

Pekny den prajem

ninka8

Moja vyska 173 a momentalna vaha 76kg. Zacala som z vahy 88kg. 8kil zislo delenou,ale to ma uz nebavi. Pocas tehotenstva som pribrala 33 kg,mam co robit :( ciel 60...budem tu dlhsie :D vek 26 rokov.

carey

Ahojte kocky, vitam nove bojovnicky, ako maoam poznamenala sa to tu pekne rozbieha. Ja som mala velmi narocny den teda este aj mam, idem sa ucit ako keby som sa vratila spat do skoly, teraz vramci prace mam 3 tyzdne na to prejst cca 500 stran a potom testy robit a ustna skuska so sefkou :) takze roboty vela, ucenia vela, cvicit cvicim ale strava nie je bohvie co. Idem si dat caj a citat si. Ja som jedla ranajky ovsene vlocky + protein + 2 bielka na kokosovom oleji pripravena placka, potom tekvicove semiacka som dzobala, susene figy obed ryza s kuracim masom a zeleninou, potom banan pred tréningom a teraz rozmyslam ze co ale objavila som zeleninovu polievku a olomoucke syrecky :)

slnecnica

Ahoj Maoam, len chváľ, mám to rada :-)
Opäť vítam nové dievčatá, ja dnes na raňajky vločky+jogurt, obed šošovicový prívarok a volské oko, večera bude mozarela+paradajka+ľadový šalát a brušáky
Pekný večer