Zdrave stravovanie a chudnutie - vymena skusenosti a dobrych rad

Helus

ahojte kocky tak ja dneska ranajky ananasovy dzus s vlakninou-obed prazenica s chlebikom,a vecera neuverite puding so zavaranymi jahodami.Robila som manzelovi s piskotami,tak som si uliala do misticky.Som zvedava,ako bude zaludok a travenie reagovat.Anikavicku som poobede nemala ani navecer nechiti mi nejako.Mam zvysenu teplotu,mam porezany prst,plechovka mi v robote pozerala,ked sa mi vysmykla.Ach jaj zle som zacala novy rok.Zajtra idem na prevez,a ked mi pichli tetanovku na pohotovosti,tak asi zle,lebo cela polka zadku ma boli.Pekny zvysom vikendu vam prajem dievcata.

majus1463

dievcata,dajte si kazde rano nalacno vlakninu psylium,zapite dvomi salkami vody,pol az hodinku nejest..je to nielen na zdravie criev, detox,upravu vyprazdnovania,spalovanie,ale zazeniete pocit a budu vam stacit mensie davky jedla

slnecnica

Ninka, za huspeninu by som vraždila :-D moje best jedlo, dokazem ho jest aj tyzden v kuse:-)
Včera praženica (bez slaninky), paradajky a kornšpic, na obed kurací vývar a druhä neskoršia časť obeda bolo pečené kura a ryža, už som potom nevečerala.
Dnes párky a kornšpic a neskorý obed ryžové rezance a kungpao, večerať už takisto nebudem

kilecko

Tak pijem zazvorovy caj s citronom a uz som vymyslela veceru 1 velky grep staci,dufam ze to nevadi ked je to ovocie to by sa malo len doobeda.

ninka8

Ahojte kocky....rananky kocenina ,,huspenina" neviem ako to kto nazyva :)otec robil,tak som musela ochutnat s cibulou a octom :) obed zapekana zelenina so syrom a bravcove masko mnam :) a cisty vyvar...

kilecko

Minie velmi malo stravy vlastne len ovocie jedlo ti chyba.
Vaha sa musi vzdy postavit na tvrdy povrch nikdy nie na koberec ,plavajucu podlahu najlepsie bude ked sa budes vazit na jednom mieste a rano.
Minie ked sa budes stavovat tak ako tu dievcata tak oni schudnu ,ale ty urcite priberies .
Pozerala som na WAU program ty schudni a ty priber.Velmi poucne pre vsetkych aj pre tych co maju nadvahu aj pre tych co im nechuti jest.Obedovala som pri tom a prestala som mat chut na jedlo.Moje ranajky 10dkg tresky a cerealny roztek.Obed rezen na prirodno 3 kopceky ryze no stacili by mi aj 2 a kysle uhorky,vecera to sa este uvidi .Denne 2 litre cistej vody a caj aj 2 kavicky bez cukru.

Helus

ahojte kocky.
Minnie,to sa mi nepozdava,ze rozdiel medzi vahami az 10 kg.Skus vymenit baterku vo vahe.Inac mas strasne malinko kil.Ja ked som mala 15 rokov,tak som mala 68 mil.Bola som vzdy vecsich rozmerov.Najvecsi rozmer som mala cez 100 kil nejakych 104 to bolo.Ale to som bola tehotna pred 30 rokmi.A potom ked som bola so synom tehotna,tak najvysia vaha bola 98 Ale po 3 mesiacoch od porodu som sa zasekla na narodeniny si kupila vahu a zacala chudnut za 3 mesiace som dala dole nejakych 15 kil,uz to neviem uplne presne.Ale strava bola doobeda ovocie,grahamovy rohlik,jogurt verene zemiaky,salatova uhorka.Bola to drina,ale bolo fajn ze som si obliekla suknu,a ona mi spadla ku clenkom.
Dneska doobeda 4 mandarink+1 jablko obed neskorsi opekane zemiaky a kysla kapusta,a vecer granatove jablko.Viem,ze nemam dobry jedalnicek,ale na ine som nemala chut.A samozrejme ze voda,caje+kavicka.

poradkina

minnie massvoju fotku? posli mi na email chcem vediet aka si chuda lebo ja som podobne na tom tak napis cakam na 3avril33@azet.sk

minnie2

prosím poraďte mi lebo ja už neviem čomu mám veriť, na jednej váhe mám 43 kg a na druhej presne o 10 kíl menej, teda 33.3kg ale necítim sa tak, veď toľko som mávala v najhoršej fáze anorexie...stravujem sa / teda skôr nestravujem takto:
R: banán, pomaranč
O: to isté ako R
V: banán, jablko
k tomu káva, mlieko, džús, čaj
Takto jem asi pol roka a schudla som asi len 7 kíl...za pol roka to nie je veľa...a mám len 162 cm...podotýkam že som nemala v pláne chudnúť, proste mi len z ničoho nič prestalo chutiť jesť okrem ovocia a potom som si tak na to zvykla že len ovocie a kávu...a ešte pijem každý večer pred spaním jeden Nutridrink (pre tie, ktoré ho nepoznajú, je to nápoj na priberanie, má to veľa kJ aj všetky vitamíny a minerály ktoré telo na jeden deň potrebuje, no ja z toho nejako nepriberám...)...ako sa mám prinútiť znova normálne jesť, keď mám psychické zábrany? (asi ste z toho pochopili, že trpím PPP, anorexiou, no vždy keď píšem do tej témy tak sa mi ujdú len nadávky a pohŕdanie, tak snáď u vás nájdem viac pochopenia...) ďakujem