Zdrave stravovanie a chudnutie - vymena skusenosti a dobrych rad

Helus

ahojte kocky.Vidim,ze sa vam dari jedalnicek,ja jem strasne malo,nechuti mi,zijem momentalne viac na ovoci+polievkach zeleninovych.Som chora jak pes,vcera som si bola dat vypisat pn u obvodnej,a tam som chytila taku chripku,ze az.posledny krat som taku mala pred 2 rokmi.V piatok som vecer mala uraz na prste mam zasivany,a musela som ist sa dat vypisat.Boli to jak svina,nemozem si macat,ani nic poriadne uvarit,take zdrave.A to som chcela zacat chodit na jogu.No tak dievcata drzte sa.

mimma

Cauko, tak ja vcera
R: 2 jablka
D: smoothie grepova stava+banan
O: hovadzi vyvar, hovadzie maso+zemiaky
V: cottage+zelenina

Aach som na nervy, teraz vobec nemam cas cvicit, stale sedim iba nad knihami a tlacim do hlavy :D

slnecnica

Ahojte kočky, dnes raňajky jogurt s vločkami, obed luskova polievka A tarhoňa S kuracím mäsom na hubách, večera ešte neviem aká bude,asi cotage s paradajkou

ninka8

Ahojte kocky ako sa vam dari? Dnes ovocie na ranajky,obed tvarohove gule v kokose. Vcera som bola cvicit a citila som sa fantasticky....dnes idem zase do posilky a dala som si ciel,ze budem kazdy den cvicit este doma Jillian. Vcera som si v Lidl kupila pomocky na cvicenie-cinky,zataz na nohy a este na ruky. Vyzera to super....dam vam vediet kolko mi zislo :)

carey

to psyllium je dobra vec pre tých, čo majú nepravidelnú stolicu, ja by som to na detox nedavala, keď detox radšej si dajte zeleninový deň s vodou iba alebo pite žihlavu

majus1463

odpovedam...mozno s tym detoxom nie je tak,ako sa pise,ale psylium je zdrave,odkedy ho beriem,nemam naduvanie,pravidelne idem na wecko,a tiez pre tych co chcu schudnut idealne,lebo maju pocit sytosti..v praci to uzivaju vsetci,dali mi za pravdu

carey

Ahojte kočky, môj jedalniček bol zas takýto, R: zdravé lievance na kokos.oleji (protein, trochu mlieka, škorica) s lyžičkou bieleho jogurt a štvrťkou banánu, desiata: 2 knakobroty + 96 % šunka, obed: kalmáre 2 kúsky s ryžou, olovrant cottage cheese a večera gulášová polievka z hovädzieho mäsa a 2 knakobroty. Mám už na zajtra nabalené ovocie, biely jogurt, maso s ryžou a na raňajky si spravím ovsenú kašu.
Prajem zajtra úspešný deň :)

kvetinka 155

Dobrý deň, ja pri chudnutí pijem kávu z huby Reishi a najlepšie na tom je, že je chutná. Ak by niekto mal záujem tak ja si ju objednávam z tejto stránky a som spokojná
www.chudnimezdravo.sk ak by niekto chcel.

odpovedam

anonym, psyllium je potrebna mikrovlaknina, ale nema take ucniky, ako pises. pozor na zdroje, z ktorych cerpas. detox sa NIKDY nerobi stravou, je to len pojem zneuzity v sucasnych mediach. psyllium je strava pre dobre crevne bakterie. ale potrebuju viac nez len psyllium. dobre je napr. aj jablko, obsahuje pektin.