Ahojte chceli by sme s mojou kamaratkou Kileckom zalozit tuto temu,kde si budeme vymienat skusenosti a receptiky na zdrave stravovanie.Nejedna sa o ziadne diety,ale zdravu a vyvazenu stravu,pri ktorej sa schudne,ale aj sa kila udrzia.
Zdrave stravovanie a chudnutie - vymena skusenosti a dobrych rad
Vitam Johanku54 cita sa tu dobre.
Ninka8 dakujem ti pekne za tip,urcite si ho kupim.Ja mam chripku jak cert,mam oslabenu imunitu,a nachytala som to v cakarni,co uz narobim.Musim vylezat,teraz som hotovy lazar aj s prstom.Ach jaj zle som zacala novy rok,ale verim,ze sa mi budu zle veci vyhybat.Zajtra rano bude ovocie a obed sosovica s vajickom.Varim take jednoduche jedla,kde nemusim moc krajat a cistit zeleninu.Prajem vam pekny vecer.
teraz po sviatkoch je to katastrofa, pribrala som pár kíl a teraz je už načase s tým niečo robiť...v prvom rade som začala piť každé ráno vlažnú vodu s citrónovou šťavou, dodržiavam pitný režim (v tomto som dosť nespoľahlivá, ale už týždeň sekám dobrotu) a prešla som na paleo diétu a každý večer chodím so psíkom von ja a prechádzame sa skoro hodinu - tak som zvedavá, či sa dostaví nejaký efekt...podstatné je ale to, že po týždni sa cítim lepšie, aj keď na váhe to ešte nevidno :-D
teraz po sviatkoch je to katastrofa, pribrala som pár kíl a teraz je už načase s tým niečo robiť...v prvom rade som začala piť každé ráno vlažnú vodu s citrónovou šťavou, dodržiavam pitný režim (v tomto som dosť nespoľahlivá, ale už týždeň sekám dobrotu) a prešla som na paleo diétu a každý večer chodím so psíkom von ja a prechádzame sa skoro hodinu - tak som zvedavá, či sa dostaví nejaký efekt...podstatné je ale to, že po týždni sa cítim lepšie, aj keď na váhe to ešte nevidno :-D
ahojte, ja dnes ráno kornšpic s maslom a šunkou, obed hubová polievka a bryndzove halušky, teraz jem hrozno a to bude na dnes všetko
Kočky, ako sa robí ten mrkvovy perkelt? A ešte som tu videla aj banánové lievance, tie by ma tiež zaujímali :-)
Na zajtra si pripravim spenatove halusky so spaldovou mukou....posypka tvaroh a na masielku oprazena slaninka,dufam,ze to bude jedle :)
A taka domaca zbran na ochorenie pretlaceny cesnak s medom do prevareneho mlieka. Raz dva budes fit.
Caute ja dnes rano mandosky a banan, obed losos so zemiakmi a salatom, vecera bude cottage so zeleninou. Pekny den ;)
Ano a velmi mi chuti....zacalo ma to velmi bavit a hladam recepty po internete. Inac ak ta boli hrdlo skus si kupit homeopaticky sirup stodal,mne zaberie hned a aj dcerke. Antibiotika som brala asi pred 15rokmi.
ahojte kocky.
Ninka8 prijmi moju srdecnu gratulaciu.Super jedalnicek a ten mrkvovy perkelt robis podla receptu od Macingovej.Ja rano smothie a teraz jem casto mandarinky+pomarance.
Ahojte kocky....uz mam dalsie kilecko dole :) ranajky banan,teraz 3mandarinky,obed mrkvovy perkelt,mlete masko s postruhanym syrom +vyvar...a na veceru netusim. Pekny den.