Ahojte chceli by sme s mojou kamaratkou Kileckom zalozit tuto temu,kde si budeme vymienat skusenosti a receptiky na zdrave stravovanie.Nejedna sa o ziadne diety,ale zdravu a vyvazenu stravu,pri ktorej sa schudne,ale aj sa kila udrzia.
Zdrave stravovanie a chudnutie - vymena skusenosti a dobrych rad
slnecnica a ostatne zasmejme sa ,ja som uz ozaj stara.Citam ako slnecnica ranajkuje kornspic ,ze co to je ,dam si to vyhladat a ze cerealny roztek a manzela sa pytam vies co to je a on ze co daky poradca dobre sme sa zasmiali obaja .No clovek sa vzdelava cely zivot ,ved pred par rokmi som tiez nevedela co je to ricota a ze tvaroh ,no co uz aspon mame doma veselo.
Maoam, diky si zlaticko, ale ver mi, ze z vecernych keksov by som pribrala aj ja :D
Jajaa, no neviem... podla mna slnecnica sa stravuje fajn. Predpokladam, ze ju ten obed vtedy tak zasytil, ze si na veceru dala len hrozno. A co? Tusim aj mne si tu minule kritizovala moj jedalnicek, ze moc ovocia, potom vydatny obed a na vecer bola len zelenina. Tak ty potom musis mat ukazkovy jedalnicek. :) mozes ho sem hodit, nech sa inspirujeme
Jajaa, obedujem okolo 13.00, v restike, kde robia dosť veľké porcie, takže nie som hladná, teda aspoň posledné dni som nebola. Dnes kornšpic so syrom, hovädzí vývar, hlivovy perkelt s haluškami A večer si dám mozarelu s ľadovým šalátom
Ahojte dievcata ,tak vaha nemenna 73kg.
rano si dam vzdy nalacno pohar vody potom dake ranajky 1 chlebik so sunkou ,alebo parek s rozkom to ked mavam rannu ak mam pobednu tak ranajkujem ovocie,
obed v jedalni vzdy hlavne jedlo a doma polievku,vecera uz ziadna ,v priebehu dna 2 litre vody to sa nutim vypit a dari sa mi to.
Viem 3 jedla denne sa vam isto bude zdat malo ,ale mne to staci .v podstate tu polievku mam na veceru do 18.00 ju vzdy zjem.Ak mam pobednu vtedy doma obedujem a na veceru mam polievku.No uvidim ci dam dole nieco.Zacala som cvicit,15 minut rotana,par brusakov a od dnes pridam 15 minut steper ,dufam ,ze mi to pomoze.
Chce to len cas ak nie tak prehodnotim jedlo .
slnečnica..prečo nejedávaš nič na olovrant? alebo v tom poslednom príspevku od teba si písala, že poobede budeš jesť len hrozno. to je podľa mňa málo
osobne som rano bielkovinovy typ, co sa odporuca, je jedna vec, kazdy musi sam na sebe uvidiet, co mu vyhovuje
mne doobedu okrem ov. stiav nic sladke nechuti
ale ak tu chcete chudnut, vecer so sacharidmi pozor, odpovedam ma pravdu v tom, ze NEsacharidove ranajky lepsie zasytia a nastartuju metabolizmus
vecer su sacharidy asi najväcsi problem, ak chcete baby schudnut
ak nechudnete, ako taka Mimma, tak v pohode, ta vecer aj keksy moze jest :D
Odpovedam
ved sacharidy sa odporucaju doobedu.
Mrkvovy perkelt robim z kila mrkvy. Na olivovom oleji orestujem cesnak,cubulu nakrajanu na mesiaciky,mlety rozmarin,mletu rascu,3lyzice sojovej omacka,tAk pridam na kolieska nakrajanu mrkvu a podlejem 2dcl vody,podusim a vypnem vtedy ak ostane jemny lak a odpari sa voda.
Bananove lievance-banan a 2vajicka rozmixujem. Peciem na masielku. Na vrch trosku medu a posypem vlasskymi orechami. Kazdy podla chuti.
baby, neranajkujte sacharidy, teda ani ovocie... bielkoviny su lepsia volba, takisto na veceru bez sacharidov.