caute poradte nejake zdrave ranajky aby ma to nabudilo ..a aky mate nazor na vodu s citronom?dakujem
Zdrave ranajky
Ja raňajkujem podľa chuti a toho ako sa cítim.. často mam rano nizky tlak, mam problem vstat a doobedu som dost unavena. Vtedy je zaklas zeleny alebo čierny čaj pečivo, zvyčajne chlieb s medom a škoricou, s lekvárom, avokadom., alebo s maslom, lahodkovym drozdim a paradajkami.
Prípadne si dam o kašu s ovocim, alebo medove zrna s jogurtom a k tomu ovocie.
Citronovu stavu pijem aj pomarančovou min.pol hodinky pred ranajkami..ale nie vždy, iba ak mam chut. Najviac u mňa vyhrava ten chlieb s medom a čaj..to je proste dôvod, pre ktorý sa oplatí vstat :)
bereka sice po dlhsom case ale predsa som nezabudla sa ti ozvat. citala som si tvoju spravu a som rada, ze mas k strave podobny postoj ako aj ja:):) vsimas, ze baby tu spominaju nejaku vyzivu, ktora je vhodna na ranajky?? to by bolo mozno pre teba idealne, kedze si nestihas robit ranajky, hm? co hovoris?
emmi7 uz si ju stihla aj ochutnat??
Dnes som si tieto kapsule všimla v kauflande a jednu som si hodila do tasky. Chutí to presne ako ako detská výživa, mne to celkom chutí a zloženie taktiež nevyzerá zle. Skúsim sa po to vrátiť, a kúpiť toho viac, uvidíme, či to človeka aj zasýti hneď z rána.
wendy000 neviem ci si zvyknuta jest cez den toho vela. no ja skor tak pomenej papavam a preto mne jedna ta tasticka na rano bohate staci. dost ma to zasyti. ved si zober, ze to je ako taka detska vyziva (ked to tak porovnam) a vyzivy vedia dost zasytit, lebo je to hustejsie. tazko sa mi to vysvetluje, treba vyskusat a budes vediet:)
danena ano, nieco podobne to je:) ale tieto day up tasticky su vyslovene urcene pre dospele osoby, ktore sa chcu stravovat zdravo a su radi ked vedia, co jedia! ale chutia ako detske vyzivy, preto mi tak aj chutia;):)
Kiara6 daju sa kupit cez internet a vcera som si vsimla, ze ich maju aj v kauflande. vies, pokial nevyskusas tak nebudes vediet, ci ta zasytia alebo nie. ja neviem, aky mas organizmus a ako rychlo ti spaluje! mne na ranajky bohate stacia ako som uz napisala! a su bez pridaneho cukru! ked neveris, tak si pozri zlozenie!
Kiara6 ja tomu tiež veľmi neverím, že sú bez pridaného cukru. Na obale to síce môže byť napísane ale bohvie ako je to v skutočnosti, potom z čoho by to inak bolo sladké ? Tak či onak, rada by som tie kapsičky vyskúšala, aby som si vedela spraviť predstavu o tom...
miliaca58 Ahoj, a tie taštičky sa dajú kde kúpiť ? Bojím sa toho, lebo mi príde, že v tej taštičke je toho málo nato, aby mi to na raňajky stačilo, bez toho, aby som si ešte niečo dala. Ale keď vravíš že teba to zasýti možno by som to aj skúsila. Aj keď neverím veľmi tomu, že to je bez pridaného cukru.
Ahoj @miliaca58, oslovili ma tie tastičky, ktoré si tu spomínala. To je niečo podobné ako pre deti detské výživy??
miliaca58 to znie super, hlavne je to rychle ze to mozem rano vypit po ceste do prace. no len ci ma to aj zasyti. ty mas s tym aku skusenost ? ked si das rano iba hento staci ti to alebo si k tomu este nieco rano davas? budem mat z toho dost energie ked si dam iba to? :)
ahoj wendy000, ked som si precitala tvoju spravu, hned som si pomyslela na to, ze aj ja som kedysi taka bola. ranajky som radsej vynechavala, lebo sa mi nic nechcelo chystat. teraz som ale objavila super vychytavku v podobe takych vyzivovych tasticiek. su to ovocne tasticky s cerealiami (su rozne druhy) a neobsahuju ziadny pridany cukor iba prirodny s ovocia. momentalne tie si davam kazde rano a dodaju mi tolko energii, ze do obeda v pohode vydrzim:)
neviem, 5 minút? dám to na sporák, zatiaľ si chystám kávu a pod., keď to začne vrieť, tak to chvíľu miešam, aby to zhustlo. odstavím, pridám ovocie (dobrá vychytávka je aj mrazené bobuľové ovocie - rýchlo sa v horúcej kaši rozmrazí a kaša sa zároveň ochladí, že ju môžem hneď jesť :) ), oriešky atď. a hotovo :) no a tie nomina kaše sú ešte rýchlejšie, to len zohrejem mlieko, nasypem kašu a je to. dokonca aj v studenom mlieku zhustnú a nerobia hrudky, ale to mi tak nechutí :) občas ich jedávam aj zaliate vodou, ale potom som o chvíľu zasa hladná