caute poradte nejake zdrave ranajky aby ma to nabudilo ..a aky mate nazor na vodu s citronom?dakujem
Zdrave ranajky
hena a ani s tebou nejde nikdy do obchodu??:-O...a keď nakupuješ nejaké ťažké veci, to ako riešiš?...so mnou môj muž ide vždy a niekedy aj sám, keď mám toho veľa, že napríklad varím alebo upratujem doma...jemu to vôbec problém nerobí...heh, tak v tom jedinom máš pravdu, ale môj našťastie nikdy nefrfle..on vie, že by som nič zlé do košíka nevložila:-)...
renenka ja pijem obyčajnú smeťovú kávičku a k tomu zdravé raňajky nesmú chýbať:-)...
Renenka kava rano jednoznacne musi byt! Bez toho si pekne rano neviem ani prestavit. A najradsej mam, ked mi ju spravi moj drahy do postele a k tomu mi pripravi aj ranajky :-)
davate si k zdravym ranajkam aj nejaku dobru kavu? Ak ano aku a ako ju pripravujete?
@dinda12 = jááááj, tak potom tomu už rozumiem :-) :-) Dobre si spravila, že si mu povedala :-) Ale aj tak to máš super, že tvoj muž chodí na nákupy. Môj vôbec nie! Pokiaľ nejdem ja, tak nemáme pomaly ani čo jesť, lebo jemu sa nechce po potravinách behať a nakupovať :-/ :-/ Ale zase to má výhodu, že si môžem kúpiť čo chcem a nefrfle mi do toho :-D :-D
Vandula to si viem predstaviť, hehe:D:D Aj môj drahý by ti o mne vedel veľa toho rozprávať, keď som hľadná:D Tiež som dosť nepríjemná:D:D
veď práve kvôli tomuto problému talujsia som to aj ja začala takto riešiť. a ja k tomu ešte keď som hladná, tak som aj strašne nervózna, takže celé zle :/ :D
hena nebola som na nákupe, poslala som drahého a ten mi ich nekúpil, takže som si nemala čo zobrať:-/...ale hneď som ho vyhrešila a povedala som mu, že keď je v Kauflande, že to mi musí vždy doniesť:-D...tak už si to snáď bude pamätať a nestane sa to viac krát:-)...
@dinda12 = to je ako možné, že si si kapsičku nezobrala? Veď ju by si mala mať predsa stále pri sebe ;-):-)
Vandula o tom škŕkaní v bruchu by som ti vedela rozprávať:D:D Mňa niekedy taký hlad chytí že koniec a to keď nemám nič pri sebe, tak musím hneď utekať do obchodu, lebo by všetci vedeli o mne, že som hladná:D:D No najhoršie je, že to je pre mňa veľmi nepríjemné:/:/ Asi si budem musieť aj ja niečo so sebou nosiť vždy v kabelke:):)
zajha áno je to tak, ako som ti písala...som si to potom ešte cez kamarátku zisťovala a tá mi tiež povedala, že tieto produkty neobsahujú tropické ovocie iba sladučke:-)...
hena mňam, si mi spravila tou fotkou chuť na ne:-P...škoda, že som si do roboty nezobrala:-/..budem musieť počkať domov:-)...