caute poradte nejake zdrave ranajky aby ma to nabudilo ..a aky mate nazor na vodu s citronom?dakujem
Zdrave ranajky
som taka rada, ze takyto problem nemusim riesit, kedze aj cez vianoce som si davala pozor na svoju postavu a nepchala som do seba vsetko, co som videla. pekne som pokracovala vo svojom stravovanim a namiesto zakuskov som si dala sladku kapsicku day up. vcera som sa akurat vazila a nepribrala som ani len jedno kilo. no kedze vam chcem pomoct baby, tak odporucam si dat teraz mensi detox, aby ste telo ocistili a skuste zacat tieto ovocne kapsicky papat na ranajky a pred cvicenim. uvidite, ze vam to pomoze a budete sa citit lepsie;):)
smialala nie si sama! :-/ Aj ja sa citim ako taky tucniak po vianociach :-/ Poradte aj mne nieco ucinne, vdaka comu zhodim zopar kil!
evicka istotne vyskusam :) :) teraz po tom dlhooom prejedani sa zakuskov a salatu si musim stanovit nejaku zdravsiu stravu, lebo uz sa normalne zle citim :/
@dinda12 = jasné, že mi to vyhovuje a máš pravdu :-) Veď mám kľud a čas sama pre seba, keď idem na nákup :-D Vážne si si kúpila celý kartón?? Umriem s teba :-D :-D A to mi chceš povedať, že si cez vianoce žiadne koláčiky nepapala iba ovocné kapsičky? :-O
Skvelé raňajkové inšpirácie nájdete na stránke: korvasova.fmkucm.sk
presne smialala, mne to velmi vyhovuje:-) Mala by si vyskusat;-)
hena no ale na tebe je aj vidno, že si s tým zmierená a že ti to aj vyhovuje, že chodíš sama na nákup potravín..že mám pravdu?..lebo si to napísala tak s kľudom:-)...viem, som si toho vedomá;-)...a vieš čo som si kúpila na vianoce?...celý kartón kapsičiek, aby som mala celý rok čo papať:-D...som blázon ja viem ale niet lepšieho darčeku ako toto:-):-)...
evicka to mas super drogu, aspon je zdrava a telu prospesna :) :)
@dinda12 = ani vtedy nechodí so mnou. Veď mám auto, takže to odveziem a do košíka a na platiaci pás si to dávam sama. Už som si zvykla, čo ti poviem:-) Máš super chlapa, čo viac k tomu dodať:-):-)