zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?
Gynekomastia
Peeticek:
V prvom rade díky za odpoveď!:-)
Druhú mám perfektnú..prakticky absolútne nevidno rez ani jazvu..zajtra idem volať chirurgovi,nech sa mi na to pozrie..keď budem u neho vypítam aj tie fotky a dám ich sem :-) Inak už som začal aj robiť kliky..nech sa mi to trochu sformuje..robili mi to 23.11.2011 a už ani neviem,že som mal nejaký zákrok,takže super!
@Kusko
trvalo asi 2mes.kym sa to prepadnutie upravilo. Tiez som bol nervozny, ale je to uplne v pohode. Jedine kedy ju mam preladnutu je ked zdvihnem ruku. Tam kde je zlaza je bradavka zarovno kozou resp.trochu nad, kedze tu druhu nemam, tak ten priestor nema co vyplnat a je to pod urovnou koze - inak je uplne superplocha :).
Prosil som pouzival len jeden - vydrzal mi asi 2mes. Ked budes mazat rez na obidvoch tak ti vydrzi mesiac. Daval som to tak 5-6 krat denne (otazka par sec.). Jazva sa zjemnila a opticky viac splynula s okolim /super vec, len drahsia.
Som zvedavy na foto :)
Tu druhu mas ok? Nevladnuta? Jazva ok?
P.
Exception - tak ja uz nemam pravo ist na prvu konzultaciu uz len ked priamo na vysetrenie a musim platit, a to v tej cene je aj lokalka alebo celkova?
V Procare by ma to malo stat priblizne 675€ ale to je bez vesty. Presnu cenu sa dozvies na prvej konzultacnej navsteve. Odpoved som dostal z pzs@procare.sk
A cenovo to ako vyjde? Ja som chcel ist do Procare
No zvazujem medzi Procare Dr.Hudakova,celkova anesteza a Portamed MUDr. Viliam Jurášek, lokalna. Neviem sa rozhodut kde mam ist. Bojim sa komplikacii a aj vysledku.
Exception na aku kliniku ides? Bol si aj v Procare?
Mozete mi poradit pri vybere chirurga v KE? Rozhodujem sa medzi Dr.Hudakova a MUDr. Viliam Jurášek. Dakujem.
Pre peeticek:
Čau Peeticek.Som mesiac a pol po operácii a v prvom rade chcem povedať,že s výsledkom som veľmi spokojný!Odporúčam všetkým...Chcem sa ťa len spýtať na ten Prosil.Jednu bradavku mám toťiž stále prepadnutú a mám na nej aj mierne zhrubnutú jazvičku?Ty si bol ako na tom?Teraz si tam dávam nejaký ContraCtubex gél asi týždeň,no zatiaľ,bez zmeny..ten Prosil je dobrý?Ďakujem za odpoveď.S pozdravom Kusko!
kusko nahod ich na web pomocou leteckaposta.sk alebo upnito.sk a hod sem iba link potom