zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?
Gynekomastia
Ja som u obvodnej ani nebol...Hned som isiel na tu kliniku.Obvodny mi dal len potom doporucenie na interne vysetrenie, that´s all.Ziadna veda, ved to je kozmeticka operacia, nie transplantacia srdca, co sa vsetci tak stresujete toho?To je uprava tvaru tela.
Cize to bude prebiehat asi tak....pridem k svojej obvodnej lekarke...ona ma vysetri a potom co? ... kam mam ist na operaciu? mam zajst do hociakej nemocnice alebo kam?
Vies Frank, pokial sa ti to uz nezvacsuje a je to urcite ono, tak ti to vyberu hned.Ja som bol na vysetreni ked som mal 14?15?uz neviem...a teraz mam 23 tak si vies predstavit ten psichycky boj co som zvadzal za tie roky...Potom som uz na vysetreni nebol, lebo som vedel ze to je ono.Uz som sa o tom nebavil so ziadnym lekarom, len som si tam zasiel a stanovil termin zakroku.Ja som nemal na co cakat, mal som to hrozne, fakt.Je to ale vsak na tebe ci chces nieco s tym urobit alebo nie.Je to zakrok nepotrebny, ale zit sa s tym neda plnohodnotne.Nehrozia potom ziadne neziaduce ucinky.
maxo....ja mam asi to iste ako ukac...mne by trebalo len korekciu bradaviek a vybrat tie male hrcky....musim ale ist za obvodakom aby ma pustil na operaciu?! ked povie, ze neodporuca tak nemam sancu?hnm? dik
ta operacia nema ziadne neziaduce ucinky.Spravia ti tam vsetko.Len si dobre zisti ci mas gynekomastiu, alebo nie.Ale aj esteticke upravy bradaviek by ti urcite vedeli urobit.Netreba sa bat proste a kazdy nech urobi pre seba maximum.Ja som tiez cakal dlhe roky zbytocne.
...mate niekto skusenosti s ustavom lekarskej kozmetiky v Bratislave ?
www.medicalcentrum.sk Je to klinika v BA.Myslim ze su fakt dobri.Ten doktor je kapacita.Spravil mi to fakt dost dobre.Ak chces take nieco podstupit, tak myslim ze nevahaj.Inak sa toho neda zbavit a teraz som ako iny clovek.Tu nejde o peniaze, ide o tvoju psychiku a toto ta zmeni urcite.Ja som nevahal ani minutu a hned po konzultacii som si dal termin operacie.
cau maxo...kde ti to robili?
Tak pani, som dva dni po operacii.Vobec som to necitil, bol som pri lokalnej anesteze a je to popici...:o)Konecne to tam nemam.V utorok ma operovali, dnes je stvrtok a sedim v praci a celkom sa da.Len sa moc nehybem a tochu to boli ale inak ok.Kazdemu odporucam aby sa toho zbavil ak s tym nieje spokojny ako som bol ja.sice som o 25 litrov lahsi, ale som spokojny...:o)