zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?
Gynekomastia
v PO som si vsimol na masarykovej myslim...ale nebol som tam este....dam vam vediet ked tam pojdem a zistim co a ako
Mam 16 zacalo to ked som mal asi 13-14,zasiel som k obvodnej ta ma poslala za endokrinologom v GA a ten ma poslal do BA k endovi ten mi na pisal papier na konzultaciu o operaci....isiel som do ruzivova na plastiku a tam mi povedali ze potrebujem doporucenie na operaciu od endo. ziadne konzultacie a na zaklade doporucenie mi to uhradi poistovna,mozno aj preto ze mam tu gynekomastiu dost velku,lekar nanu pozrel a hned povedal ze treba operaciu....uz mam termin uz len cakam ale bojim sa ze sa mi to vrati jak u gyneka:(
este raz otazka...nepoznate kliniku v KE, PO?
gyneko ty si to mal kde vykonane? a kolko ta to vlastne vsetko stalo?
ja neviem z coho to je ale chcem sa toho zbavit cim skor...ved to sa clovek aj hanbi ist von v tricku
Gyneko, a okrem toho čo si menoval aj sladkosťami, ovocím a povzbudzujúcimi látkami, tiež dosť mliečnymi výrobkami nasladko.
nazdar nazdar preto, prvy raz som trval na minimalnej jazve, cca 4mm, a cez to sa mu nepodarilo vybrat celu zlazu, tento krat to urobil cca 15mm rezom a vybrali sa cele zlazy, ten smiesny konicky tvar prs sa stratil... ps. gynekomastia, nie je vraj len vrodena vada, ale je sposobena aj napr. liekmi, alkoholom, obezitou, marihuanou, atd!!!
po druhej? som nieco premeskal? preco si absolvoval druhu?
cavte som po druhej operacii gynekomastie, som zvedavy na vysledok...
vie niekto o klninike v KE? alebo v PO?
dik
No dobre....este nejako po brigadach zarobit na operaciu a bude to :)