Gynekomastia

Príspevok v téme: Gynekomastia
tajny

zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?

Súvisiaci obsah

ukac

v PO som si vsimol na masarykovej myslim...ale nebol som tam este....dam vam vediet ked tam pojdem a zistim co a ako

q

Mam 16 zacalo to ked som mal asi 13-14,zasiel som k obvodnej ta ma poslala za endokrinologom v GA a ten ma poslal do BA k endovi ten mi na pisal papier na konzultaciu o operaci....isiel som do ruzivova na plastiku a tam mi povedali ze potrebujem doporucenie na operaciu od endo. ziadne konzultacie a na zaklade doporucenie mi to uhradi poistovna,mozno aj preto ze mam tu gynekomastiu dost velku,lekar nanu pozrel a hned povedal ze treba operaciu....uz mam termin uz len cakam ale bojim sa ze sa mi to vrati jak u gyneka:(

frank

este raz otazka...nepoznate kliniku v KE, PO?
gyneko ty si to mal kde vykonane? a kolko ta to vlastne vsetko stalo?

mira

Gyneko, a okrem toho čo si menoval aj sladkosťami, ovocím a povzbudzujúcimi látkami, tiež dosť mliečnymi výrobkami nasladko.

gyneko

nazdar nazdar preto, prvy raz som trval na minimalnej jazve, cca 4mm, a cez to sa mu nepodarilo vybrat celu zlazu, tento krat to urobil cca 15mm rezom a vybrali sa cele zlazy, ten smiesny konicky tvar prs sa stratil... ps. gynekomastia, nie je vraj len vrodena vada, ale je sposobena aj napr. liekmi, alkoholom, obezitou, marihuanou, atd!!!