zdravím
ako začať? mám po 30. Od puberty mám gynekomastiu dokonca na jednom prsníku čiastočne odstránenú. Áno čiastočne, proste operacia sa podarila... V mladosti som prekonal infekčnú žltačku. Je to jeden z možných dôvodov. Môže byť dôvod nedostatok , alebo neovnováha hormonálného systému? Neviem, ale niečo mi hovorí že je to tými hormónmi. Dokonca v prsníkoch pozorujem stály pohyb - síce nie moc výrazný ale predsa. Tieto zmeny niekedy súvisia aj s mierným pálením v danej oblasti. Môže mi niekto priblížiť príčiny!!!!! a možné liečenie. Mám taky dojem,že ani v posteli to nie je ono, ale ako to poznať keď gynekomastiu som mal skôr ako prvý sex?
Gynekomastia
aabbcc ..Neviem ci mam vsetky hormony v porádku, jak to zistim?
Som mesiac po operácii a zatial to vyzera velmi dobre.
Vlado a co som hovoril s endokrinologom tak pokial mas vsetky hormony v poriadku tak sa to urcite nevrati, povedal mi to aj urolog, ku ktoremu som tak isto musel ist pred operaciou
Chlapci, tak som 9 dni po operacii a nechcem to zakriknut ale vyzera to o 1000 % lepsie, proste je to take jak ma byť, ziadna zlaza, ziaden tuk. Euroclinic a MUDr. Marsala odporucam,ten doktor sice toho moc nenahovori ale spravil to 100%, je to profík. Vybral zlazu aj odsal vsetok tuk. Este take 2 tyzdne budem nosit taky pas potom dam fotky pred a po. Kebyze neni tohoto fora tak sa k tomu nikdy neodhodlam, iba banujem ze som do toho neisol uz ovela skor. Drzte sa . . .
CHlapy je tu niekto kto má uz dlhsiu dobu po epracii? Dajme tomu par rokov, nevracia sa to? Je to dost dolezita informacia....Prosim Vas poradte.
Diky
super :) zavidim ti :/ tak potom ked to uz budem mat dole zo seba hod nejake foto :)
tak už mam potom, čo sa tyka personalu aj lekara tak Euroclinic hodnotim na 100%, dali mi na sale inekciu a zobudil som sa az na izbe, odobrali mi tie zlazy a spravili aj liposukciu. Mam teraz na sebe taky korzet, ktory budem muset mat tyzden, takze este neviem ako to bude vypadat.
zbytocne, po troch rokoch s tym aj nic neurobi
čavte oplati sa mi isť ku endokrynologovi???
držíme palce aabbcc :) neboj bude to v pohode
chlapci za 2 hodiny idem nato, dufam ze to dobre dopadne. Kebyze neni tohoto fóra tak sa k tej operacii asi nikdy neodhodlam