Ahojte..rada by som si precitala vase skusenosti.Ci vam pomohol a v com vsetkom.Je mi to doporucane vzhladom na moje zdrav.problemy a dlhorocne uzivanie liekov na ocistenie a detoxikaciu..vraj mam v tele vela chemie hlavne od liekov kt. beriem dlhe roky a som este mlada na take problemy..dakujem za kazdy vas prispevok a nazor
Pestrec Mariansky skusenosti
Semienka a caje z Pestreca mariánskeho nemaju nikdy taky ucinok ako vytazok z neho a to je latka silymarin. Ten dostat v kapsuliach. Silymarin sa doporucuje aj pre zvieratka, ak maju problemy s pecenou. Ja som ho davala mojej fenke, ktora mala velmi zle pecenove testy a takisto andulke, ktorej bola zistena zväcsena pecen. V obidvoch pripadoch sa zdrav.stav vyrazne zlepsil. O.i. semena z Pestreca nie su optimalne na choru pecen, lebo su olejnate, co peceni moc neprospieva. Idealny je teda koncentrat silymarin.
Ked si objednas na zdravapecen pestrec, ten pan ti posle presne pokyny ako to uzivat. Pestrec je uz pri dodani pomlety, nic s nim nemusis robit iba zapit vodou.
zdravapecen napisal perfektny prispevok, akurat neviem ako to uzivat. podla toho caj nie, pomlete nie.... mam si dat cele zrnka do ust> Su tvrde, nedaju sa pozut... Prosim nejaku radu ako to uzivat.
zdravapecen????
ako to mam teda uzivat..inac dik za prispevok
Peta, pecen a zlcnik su parovy organ, takze suvisi to spolu. Pestrec mariansky je urceny aj na liecbu zlcnikovych kamenov.
ja som to dostala na predpis od dr. som zvedava
Zuzi74, áno je približne 140/80(avšak keď zbadám lekára-dosť stúpne).Pestrec skúsim aspoň v menších dávkach a večer, ako píšeš.Na sono pri preventívke mi bola zistená steatóza a žlčníkový kameň.Neviem, či to spolu súvisí a veľmi ma to prekvapilo, pretože si myslím, že sa naozaj zdravo stravujem a prehrešky sem-tam to asi nemohli spôsobiť.Díky za odpoveď.
Peta, neuvadzas hodnoty tvojho tlaku. Ak mas okolo 140/90 mozes ho uzivat. Pokial mas este vyssi, tak treba skusit len vecernu davku pred spanim. Pocas spanku sa pecen najlepsie regeneruje a ty si zaroven v klude.
Všetci píšete o super účinkoch pestreca. Veľmi by aj mne určite pomohol, no zároveň sa uvádza, že ľudia s vysokým krvným tlakom by ho nemali užívať, tak neviem... Máte v tomto smere skúsenosti?, resp. čo by bolo vhodné užívať ak mám aj vyšší tlak.
Kedy treba tie zrnka rozmrvit v ustachozem alebo po ranajkach?a aj npo veceri mozem?a len raz dene polievkova lyzica?