Ahojte..rada by som si precitala vase skusenosti.Ci vam pomohol a v com vsetkom.Je mi to doporucane vzhladom na moje zdrav.problemy a dlhorocne uzivanie liekov na ocistenie a detoxikaciu..vraj mam v tele vela chemie hlavne od liekov kt. beriem dlhe roky a som este mlada na take problemy..dakujem za kazdy vas prispevok a nazor
Pestrec Mariansky skusenosti
Ako vidíš, či je zoxidovaný?
Drveny plod pestreca oxiduje velmi rychlo pretoze obsahuje vela oleja a takto zoxidovany pestrec je viac skodlivy ako nápomocný . Niektore prispevky sa mi zdaju ako by ich sem pisal samotny predajca drveneho pestreca pod roznymi nickmi, je to prilis okaté ako nenahnevajte sa mňa . Dalsia vec stranka neuvadza obsah silymarinu na obale ( to je to čo v pestreci "funguje" ) co je strelba na slepo , odkial vedia ake davky pestreca si treba davat ked ani sami nepoznaju obsah ucinnej latky v produkte ktory predavajú . Na inych strankach sa uvadza kolko silymarinu obsahuje ich pestrec. Dalej ako mozte povedat ze ho treba uzivat nalacno a hodinu nejest ? Vsak logicky vam to len preleti traviacim traktom a telo si ani nestihne silymarin "vycucat" z bilinky. Bilinka musi co najviac casu strávit v traviacom trakte aby si z nej silymarin stihol vstrebať čize sa ma uzivat spolu s jedlom. Tí čo tu pisu ze slovensky mlety pestrec je neucinny je hovadina ja ho uzivam 2 mesiace spolu s jedlom a neuveritelne sa mi polepsilo tlaky na pravej strane zmizly travenie sa upravilo a unava uplne zmizla a pecenove testy sa upravili. Nemal som jediny vedlajsi ucinok ako to byva pri drvenom pestreci pretoze pravdepodobne bol z oxidovaný a mate potom z toho len sracku .
Na detox pecene je super. Obsahuje ho napríklad aj silybin active complex, bral som ho keď mi vyšli zle výsledky a na kontrole potom bolo všetko ok, ale mal som aj diétu samozrejme
ja si myslim ze olej z pestreca je stabilnejsi a obsahuje viac sylimarinu a hlavne nie je treba riesit oxidaciu a ak rascu tak pomliet inak ju vas organizmus nevie stravit
Zdravím, prečítal som celú tému, a chcem sa podeliť o moje skúsenosti a aj sa poradiť.
Užíval som pestrec vo forme celých semien 30 minut pred jedom som
ich požul toto som užíval dlhšiu dobu takto a žiadne zlepšenie.. kupoval som od 2 výrobcov no mam pocit že vôbec to nepomohlo. V minulosti som užíval aj Silymarin ktorý som objednával zo zahraničia.. a tiež musím povedať že som necítil žiadnu zmenu. Dnes som objednal drvený pestrec, no mam trochu obavy.. viem že oxiduje no aj napriek tomu tu veľa ľudí píše že im pomohol. Chcem sa poradiť ako zabránit tomu oxidovaniu? Má zmysel proste to dať do sklenenej nádoby ako píšu na zdravá pečeň ? Aj tam je predsa vzduch čiže aj tam to bude podla niektorých uživatelov oxidovať. Napadlo ma dať to do sáčky a zakaždým sáčok nehať splasnúť dostať väčšinu vzduchu preč a potom uviazať ? Chcem objednať znovu aj silymarin a užívať to zase pred jedlom, tak isto aj čiernu rascu ktorá bola spomínaná. Oplatí sa kombinovať aj drvinu aj výťažok ? Ako riešite to oxidaciu vy? Prípade či ju vôbec riešite. Ďakujem
ja ho beriem aj s olejom z ciernej rasce
ja som bral drveny pestrec a vobec mi nepomohol,skusim teraz olej z pestreca
Pozrite si všeobecný článok o byline Pestre Mariánsky na www.polakova.sk . Vo wiki článku sú aj odkazy na skúsenosti.
Osobne môžem povedať, že pestrec má blahodárne účinky na pečeň. Mám odskúšané.
Kladiem si otázku,kto môže uveriť hlúposti,že za týždeň schudne 26kg.