Oslabená imunita

Príspevok v téme: Oslabená imunita
imaginary

Co odporucate na posilnenie imunity? Ako dieta som byvala casto chora, infekty dychacich ciest a podobne. Nastastie som z toho vyrastla, ale posledneho pol roka som bola uz 5 krat chora, z toho 3x som dostala antibiotika. Virozy, zapal stredneho ucha, zaludocna viroza, silny kasel a zhorsenie astmy.. Poznate nejake ucinne pripravky v primeranej cenovej hladine, ktore by mi mohli pomoct? Dakujem

RNG

Myslim , ze kazdy normalne premyslajuci clovek vie, ze zamorene telo je oslabene celkove, tj aj jeho imunita. Preto odmorovanie silnymi enzymami, absorbentmi a pripadne aj chelacia tazkych kovov mu zvysi imunitu.

jozef373

Ja som vyskusal homeopatika, probiotika, vitaminove sirupy na prirodnej baze ale nic z toho mi dlhodobo nezabralo po vysadeni som bol zase tam kde pred tym vyskusal som enzimi a ich silu a jedine to mi pomohlo

Tominem

No ja neviem, nie som odbornik, na oboch je napisane 2 tablety denne... Tie Purple Caps maju aj probiotika a dalsie veci a podla toho co som cital, tak probiotika zosiluju ucinok AC11. Ja som popri tom mojom probiotika neuzival a ucinkuje vyborne aj tak, zrejme vdaka vyssej davke. Myslim, ze maximalna denna davka AC11 ani neni urcena, len minimalna aby ucinkovalo - 250mg denne

Tominem

Ano aj tie moje, aj tie Purple Caps ako pozeram, 2 denne, staci si precitat co sa pise na doplnku, pri kazdom to musi byt uvedene

Tominem

Toto som si vsimol az teraz, mas pravdu, ten purple caps ma fakt tych 350mg v 2 kapsulach, moj supersmart ma v jednej 350mg... Zaujimave, skoro vsetky produkty v Amerike co pozeram maju davku 350 v 2 tabletach, resp. celodennu davku. Nasiel som jeden, ktory ma 400mg. Moj ma potom najviac AC11. Dost zaujimavych veci som sa prave docital ako badam. Optigenex uvadza ako ucinne mnozstvo od 250mg denne. Tiez som sa docital, ze AC11 je velmi vhodne kombinovat s probiotikami, ktore uz su v purple caps obsiahnute, takze asi vedia co robia...

Viki ty si uplne mimo... Praveze ja mam overenu skusenost s AC11 a hazardoval som so zdravim 10 rokov, kym som objavil nieco, co mi naozaj pomohlo... A je to prirodna vec, extrakt z Amazonskej byliny, nie nejaka chemicka zbrnda s XY vedlajsimi ucinkami. Co pomoze Americanovi, to pomoze aj Slovakovi a mimochodom prave som objavil na googli, ze aj na Slovensku su uz ludia, ktori maju super skusenosti s AC11, takze nie som sam