Oslabená imunita

Príspevok v téme: Oslabená imunita
imaginary

Co odporucate na posilnenie imunity? Ako dieta som byvala casto chora, infekty dychacich ciest a podobne. Nastastie som z toho vyrastla, ale posledneho pol roka som bola uz 5 krat chora, z toho 3x som dostala antibiotika. Virozy, zapal stredneho ucha, zaludocna viroza, silny kasel a zhorsenie astmy.. Poznate nejake ucinne pripravky v primeranej cenovej hladine, ktore by mi mohli pomoct? Dakujem

Linda703

dakujem za rady :) rozmyslam o tom saunovani ale aj o tom wobenzyne myslim ze prirodných veci som sa uz najedla dost asi musim prejst na nieco silnejsie

tekvicka-micka

Ja som mala podobný problém, v detstve som bola chorá skoro stále... mama ma teda začala nosiť do sauny, hlavne sme navštevovali infrasauny a mne to pomohlo :) Dnes mám infrasaunu aj doma, je to pre mňa výborný relax a okrem toho mám silnejšiu imunitu. Ale je pravda, že s virózou by si tam liezť nemala...

vierocka514

ja som po roku tak prechladla ze som skoncila doma na PN síce nadcha ale dost silna hned som si nasadila wobenzym ten mi vzdy pomohol tak dufam ze zaberie aj teraz

Romanka25

mne radili jedny vysadit mliecne vyrobky ini mi zase tvrdili ze by som ich mala jest a tak nakoniec som sa poradila s dvomi lekarmi nezavisle od seba a obaja mi poradili zmenu stravy hlavne vela vlakniny zeleniny a wobenzym, skusila som a pomohlo mi to aj to ze som sa zacala viac hybat ked som mohla a aj tento liek

Linda703

A to mám potom co jest???!!! Sladkosti nejem obcas si dám cokoládu ale ked tak kvalitnu ale podla toho co si napisal by som mala byt akurat tak na klickoch. Musi byt nieco pricom sa mozem normlane stravovat a brat nejaké vitamíny alebo iné produkty