Co odporucate na posilnenie imunity? Ako dieta som byvala casto chora, infekty dychacich ciest a podobne. Nastastie som z toho vyrastla, ale posledneho pol roka som bola uz 5 krat chora, z toho 3x som dostala antibiotika. Virozy, zapal stredneho ucha, zaludocna viroza, silny kasel a zhorsenie astmy.. Poznate nejake ucinne pripravky v primeranej cenovej hladine, ktore by mi mohli pomoct? Dakujem
Oslabená imunita
Telo si v mladosti DNA opravuje samo a velmi uspesne. Ale cim sme starsi, tym menej a telo stareho cloveka to uz takmer nedokaze vobec... Nikde som som netvrdil, ze to dokaze opravit DNA uplne, ale zvysuje tuto schopnost tela...
-odkaz odstránený-
Aha... AC11 som si dost prestudoval pred tym, ako som ho zacal uzivat... Ma desiatky a desiatky klinickych studii z USA, Nemecka alebo Francuzka a desiatky odbornych clankov... A to ako mi pomohlo pri artritide je jednym slovom uzastne. V USA sa s uspechom pouziva uz roky, len u nas to skoro nikto nepozna
www.whatisac11.com
Ina, ja viem.. Lenže tá "úžasná vec" nemá šancu toto ovplyvniť, keď sa už bunky delia s danou chybnou informáciou.
Tominem, philips, chyby v DNA vznikajú pri replikácii, transkripcii a vplyve vonk. faktorov, uvádza sa, že sú to 10-tisíce až milióny poškodení v bunke za deň, ale na toto všetko má bunka svoje mechanizmy...
Najskôr (99,99%) je to podvrh... Opravuje poškodenú DNA? Už žiadne ďalšie hemofília, Downov syndróm... Máme tu liek, ktorý tú DNA opraví...
A ta tvoja vec sa dá kupit v lekarni ci je to len dalsi produkt co sa da kupit na internete a nema ziadne potvrdene ucinky
Neviem ci najdete nieco lepsie na posilnenie imunity, ako AC11, specialny vytazok z Amazonskeho Macacieho pazura, ktory ma 10 patentov. A jedina vec, ktora sa da kupit, ktora opravuje poskodene DNA. Uzastna vec celkovo na cely organizmus a pri roznych chorobach.
Wobenzym pomoze teda mne osobne pomohol tiez som brala antibiotika a dost casto a v kombinacii s wobenzymom som sa vyliecila ale dala si aj imunitu doporiadku
Ja si myslim ze by to malo pomoct a malo by sa ti polepsit. Wobenzym umožňuje antibiotikam lepší prienik do zapalov zvyšuje tak účinnost liecky ale treba ho brat dlhodobo nech sa ti nim posilni aj imunita
Snazim sa neuzivat antibiotika ale fakt to nejde ale ten wobenzym uzivat popri nich sa mi pozdava a myslim ze to bude fungovat a pomoze to?