Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Oslabená imunita

Príspevok v téme: Oslabená imunita
imaginary

Co odporucate na posilnenie imunity? Ako dieta som byvala casto chora, infekty dychacich ciest a podobne. Nastastie som z toho vyrastla, ale posledneho pol roka som bola uz 5 krat chora, z toho 3x som dostala antibiotika. Virozy, zapal stredneho ucha, zaludocna viroza, silny kasel a zhorsenie astmy.. Poznate nejake ucinne pripravky v primeranej cenovej hladine, ktore by mi mohli pomoct? Dakujem

Viki2.2.2

Ahaaa takže keď mám oslabenú imunitu tak by bolo dobré brať takú dávku celý mesiac no to by som mohla zvládnut a objavili sa u niekoho nejaké neziaduce ucinky?

RNG

Enzymy, tj aspon z dobrych znaciek, sa udavaju jednotkami USP, ktorych vyznam je kazda jednotka rozlozi 1 miligram urcitej latky. tak napr v pancreatine firmu NOW, kde je ekvivalent 2000 mg pancreatinu v kazdej kapsuli podla popisu 50 000 USP proteazy ti rozlozi 50 gramov bielkovin/prpteinov,
50 000 USP amyl;azy ti rozlozi 50 grasmov sacharidov, a 4000 USP lipazy ti rozlozi 4 gramy tukov/lipidov. Tento enzym, podobne ako aj stary a slabucky Wobenzyme nie je entericky chraneny, tj do znacnej miery sa znizi v zaludku kyselinami, pre to odporucam na cistenie tela entericky pokryte enzymy.
Ucinnost enzymov nezavisi od toho, ci boli lekarmi schvalene ako liek alebo nie.
A potravinove doplnky su len take, co su schvalene na to urcenymi lekarmi a hygienikmi ako neskodne/nezavadne , podobne ako aj potraviny.
Takze sirenie sprav o skodlivosti doplnkov je bohapusta loz najma zo strany farmacie( konkurencny boj) alebo od lekarov, ktori o doplnkoch nic nevedia, ale v skolach im do hlavy nabili, ze mozu pouzivat len oficialne schvalene lieky a ze doplnky ani potraviny neliecia, co je samozrejme loz.
Lekari totiz liecili uspesne aj vtedy, ked este patentovane farmaceuticke chemicke lieky vobec neexistovali.

jozef373

Ja byt lekarom tiez neoporucam lieky alebo lieciva ktore nie su schvalene na nasom trhu, to riziko by som na seba nezobral a tak sa im necudujem ja mam 2 znamych co su lekari a oni mi nezavisdle od seba radili enzymi ale ako lekari mi odporucili Wobenzym lebo je zalozeny na studiach ktore maju siroke spektrum

RNG

Jozef, to sa tyka zialbohu aj drvivej vacsiny lekarov,z ktorych len niektori odporucaju enzymy na zdravotne problemy aj to len tie, co su schvalene ako lieky a teda nie tie najsilnejsie na trhu, lebo tie ako doplnky a nie schvalene lieky nepoznaju.

jozef373

Ano? tak preco sa kopec ludi snazi si napravit imunitu len zdravou stravou a vitaminmi a cuduju sa ze to nefunguje a nadavaju na vsetko. Silu enzímov vela ludi nepozna