Co odporucate na posilnenie imunity? Ako dieta som byvala casto chora, infekty dychacich ciest a podobne. Nastastie som z toho vyrastla, ale posledneho pol roka som bola uz 5 krat chora, z toho 3x som dostala antibiotika. Virozy, zapal stredneho ucha, zaludocna viroza, silny kasel a zhorsenie astmy.. Poznate nejake ucinne pripravky v primeranej cenovej hladine, ktore by mi mohli pomoct? Dakujem
Oslabená imunita
Silnejší efekt má, ak vynecháš všetko, čo imunitu ničí - hlavne sladkosti a všeko, čo obsahuje cukor, chemikálie a lieky, povzbudzujúce a cudzorodé látky, tropické plody.
Imunitu ničí aj hlien a zahlieňujúce potraviny - mlieko a mliečne výrobky, husté tuky a rafinované potraviny.
čajíky, vitamínové sirupy a Cčko som skúšala no u mňa to nemalo žiaden ofekt a to som ich brala dlhodobo a nic evidentne potrebujem niečo silnejsie
ako píše Viki budovanie imunity je dlhší proces nejde to zo dňa na deň. Treba sa zamysliť nad svojou životosprávou atd. Ovocie, zelenina už bohužiaľ nestačia na posilnenie a budovanie imunity
Imunita sa buduje postupne! Naraz sa to nedá neda nemá to trvalý úcinok, imunita chce dlhsi proces
Poradte mi nieco co rýchlo zabera na imunitu tieto prudke zmeny pocasia mi sposobili fajne zdravotne problemy
Suhlasim ako uzivam wobenzym je mi ovela lepsie mam viac energie a hlavne som uz druhy mesiav zdrava ziadna nadcha ani nic podobne a ani herpes som odvtedy nemala :)
Ja mám veľmi dobre skúsenosti s Wobenzymom, pomáha nielen na imunitu, mne pomohol aj pri castych vaginalnych mykozach.
Ako sa dari s Wobenzymom je to lepsie?
zatial v pohode prve dni mi bolo trosku tazko ale uz je dobre :) dufam ze to rýchlo zaucinkuje radila som sa aj s doktrom a ze po mesiaci mozem znizit davku pomaly