Oslabená imunita

Príspevok v téme: Oslabená imunita
imaginary

Co odporucate na posilnenie imunity? Ako dieta som byvala casto chora, infekty dychacich ciest a podobne. Nastastie som z toho vyrastla, ale posledneho pol roka som bola uz 5 krat chora, z toho 3x som dostala antibiotika. Virozy, zapal stredneho ucha, zaludocna viroza, silny kasel a zhorsenie astmy.. Poznate nejake ucinne pripravky v primeranej cenovej hladine, ktore by mi mohli pomoct? Dakujem

vitavi

Silnejší efekt má, ak vynecháš všetko, čo imunitu ničí - hlavne sladkosti a všeko, čo obsahuje cukor, chemikálie a lieky, povzbudzujúce a cudzorodé látky, tropické plody.
Imunitu ničí aj hlien a zahlieňujúce potraviny - mlieko a mliečne výrobky, husté tuky a rafinované potraviny.

Linda703

čajíky, vitamínové sirupy a Cčko som skúšala no u mňa to nemalo žiaden ofekt a to som ich brala dlhodobo a nic evidentne potrebujem niečo silnejsie

JarkaD

mne pomohol čaj z echinacei, piť pravidelne, užívanie vitamínu C, a hlavne prestala som piť perlivé mineralky. Už nebývam chora 5x do roka ale iba 1-2x, u mna veľký pokrok. Momentálne si kombinujem echinaceu a jablčnik

NatalkaBS

ako píše Viki budovanie imunity je dlhší proces nejde to zo dňa na deň. Treba sa zamysliť nad svojou životosprávou atd. Ovocie, zelenina už bohužiaľ nestačia na posilnenie a budovanie imunity

Viki2.2.2

Suhlasim ako uzivam wobenzym je mi ovela lepsie mam viac energie a hlavne som uz druhy mesiav zdrava ziadna nadcha ani nic podobne a ani herpes som odvtedy nemala :)

MIha

Ja mám veľmi dobre skúsenosti s Wobenzymom, pomáha nielen na imunitu, mne pomohol aj pri castych vaginalnych mykozach.

Viki2.2.2

zatial v pohode prve dni mi bolo trosku tazko ale uz je dobre :) dufam ze to rýchlo zaucinkuje radila som sa aj s doktrom a ze po mesiaci mozem znizit davku pomaly