Oslabená imunita

Príspevok v téme: Oslabená imunita
imaginary

Co odporucate na posilnenie imunity? Ako dieta som byvala casto chora, infekty dychacich ciest a podobne. Nastastie som z toho vyrastla, ale posledneho pol roka som bola uz 5 krat chora, z toho 3x som dostala antibiotika. Virozy, zapal stredneho ucha, zaludocna viroza, silny kasel a zhorsenie astmy.. Poznate nejake ucinne pripravky v primeranej cenovej hladine, ktore by mi mohli pomoct? Dakujem

Viki2.2.2

Ak mozem poradit tak ak sa chces z toho dostat tak skus popri antibiotikach brat Wobenzym a malo by sa to zlepsit a ak je to mozne antibiotikam sa uplne vyhni pokial to nie je nevyhnutne skus inu liecbu

RNG

ATB su ucinne len na bakterie, a aj to nie vsetky. Ale znicia probiotika, ktore su zodpovedne za vyrobu az 70% vsetkych protilatok, ktorymi telo disponuje. Tj atb takto nie ze zvysuju ale naopak znizuju vseobecne imunitu na velku vacsinu roznych mikrobov. Preto je dolezite brat casto probiotika a podporovat ich cely zivot kazdodennym branim extra mikrovlaknin.

RNG

Zamorene telo horsie pracuje. Enzynaticke cistenie tela teda zvysuje nepriamo celkovu imunitu.Wobenzyme je stary (45 rokov+) enzymaticky oprostriedok, slaby a drahy. Odporucam ho nahradit doplnkami ako napr entericky pokryty pancreatin, v davkach 2 x 6 gramov ekvivalent.
Tieto moderne silne enzymaticke doplnky lekari vseobecne nepoznaju, lebo nepatria medzi schvalene farmaceutika, ale medzi potravinove doplnky. To ale neznamena, ze nie su ovela viac ucinne, nakoniec na posudenie ucinnosti su presne definicie, jednotky a data, bez ohladu, ci to oficialne farmacia schvalila alebo nie.

Viki2.2.2

uzivam ho druhy mesiac mala som vkuse nadchy a zapaly hrdlo a teraz sa citim ovela lepsie. A ty beries nejake antibiotika?

Pavlinka84

Viki ty uzivas wobenzym dlho? ja mam problem s opakovanými zapalmi mocovych ciest uz som vyskusala vela veci a doktor mi poradil nech skusim wobenzym ale nie som si nim taka ista pred sa len je dost drahy

RNG

Phillips, mas nejaku divnu logiku, 2 z vyse 150 000 milionov pouzivatelov doplnkov,
alebo az 700 000 z 320 milionov tj keby kazdy pouzival lieky . A aj to nie je celkom pravda, lebo mnoho ludi dneas uZ lieky nepouziva, ako napr ja

philips

RNG, nikde nevidím štatistiku!
2 z2 je viac ako 700000 z 150000000

Uvádzaš polovicu faktu a ešte aj bez zdroju...