Oslabená imunita

Príspevok v téme: Oslabená imunita
imaginary

Co odporucate na posilnenie imunity? Ako dieta som byvala casto chora, infekty dychacich ciest a podobne. Nastastie som z toho vyrastla, ale posledneho pol roka som bola uz 5 krat chora, z toho 3x som dostala antibiotika. Virozy, zapal stredneho ucha, zaludocna viroza, silny kasel a zhorsenie astmy.. Poznate nejake ucinne pripravky v primeranej cenovej hladine, ktore by mi mohli pomoct? Dakujem

Viki2.2.2

Ako sorry ale vy by ste do seba pchali lieky ktore nie su dostupne na nasom trhu!!! Podla mna je to hazard s vlastnym zdravim,kazda krajina ma ine koty podla ktoých schvaluje lieky a lieciva. Ja by som to nekupila ani keby je to za par centov. Radsej si kupim liek s ktorým mam už overenu skusenost

Tominem

Ja pouzivam tablety Super Smart z Ameriky s cistym AC11 www.supersmart.com
Ale uz mi koncia zasoby tak nabuduce vyskusam asi ten purple caps, je tam rovnake mnozstvo AC11 (350mg) v kazdej tablete, ale je to obohatene aj o dalsie dobre zlozky, su cisto prirodne bez chemickych emulgatorov, co sa o Super smart povedat neda.

Ina9

Tominem, mám pocit, že si nepochopil, čo sme sa ti snažili/la naznačiť,
ja nespochybňujem pozitívny účinok AC11, philips tu zareagoval na konštatovanie, že opravuje DNA a ja som doplnila nejaké info o poškodeniach a opravách v DNA, patrilo to hlavne philipsovi, že denne sú to milióny poškodení a nemyslia sa tým len genetické choroby...
ja neodsudzujem AC11, nemám na to dôvod, ja len neverím doplnkom, o ktorých sa prehlasuje, že sú zázračné a jednotkou na trhu a janeviemkoľkokrát účinnejšie ako bežne dostupné

Tominem

O AC11 nemoze pochybovat ani farmaceutika, pretoze optigenex si dava vsetko dosledne patentovat a testovat klinickymi laboratoriami po celom svete... Ak som spravne pochopil co je AC11, tak Macaci pazur obsahuje uplne unikatne latky carboxyl alkyl estery. A uz samotna tato bylinka ma malicku schopnost opravovat DNA. AC11 je extrakt standardizovany na vysoky obsah tychto latok, minimalne 8% a preto je to najucinnejsia latka na opravy DNA vobec... Mne je jedno ci tomu niekto veri ci nie, ja len mozem dakovat, ze po 10 rokoch trapenia mi kamarat zijuci v Amerike toto poslal aby som vyskusal. Vyskusal som vsetko mozne a lekarov uz ani nechcem vidiet. Pochopil som, ze ich zaujem nie je cloveka vyliecit, ale liecit. A vdaka AC11 je z uboleneho cloveka zavreteho medzi 4 stenami clovek, ktory normalne chodi do prace a zije. A vobec, ani nemam chut diskutovat s ludmi, co odsudia a vysmeju nieco, o com nie su ochotni si zistit ani zakladne informacie, nikdy o tom nepoculi, ale vedia, ze to je blbost. Ale aj tak vam prajem vsetko dobre a vela zdravia

RNG

Nuz Uncaria tometosa/cats claw/vilcacora/macaci pazourek je davno znama lieciva rastlina, z ktorej sa dnes vyrabaju rozne vytazky, znacne ucinne na vselico.
Takze rozne tvrdenia okolo tych vytazkov , najma dobre podlozene vyskumom, su zrejme pravdive, ak ked o tom samozrejme farmacia pochybuje, ale najma z ekonomickych dovodov....

Tominem

Vyvinula to Americka firma Optigenex, ktora na tom pracuje 20 rokov. Nie su to ziadne nicim nepodlozene veci, ale intenzivne skumana a testovana vec roznymi medicinskymi filaboratoriami a lekarmi, preto to nemoze spochybnit ani farmaceuticky priemysel. A v podstate mi je to jedno, mne to vyborne pomaha a viac ma nezaujima
www.optigenex.com

Ina9

jasné že nie, všetko čo je jednotkou na trhu alebo obsahuje 1000x účinnejšu zložku smrdí podvodom, ktorý funguje/žije na nevedomosti ľudí