Oslabená imunita

Príspevok v téme: Oslabená imunita
imaginary

Co odporucate na posilnenie imunity? Ako dieta som byvala casto chora, infekty dychacich ciest a podobne. Nastastie som z toho vyrastla, ale posledneho pol roka som bola uz 5 krat chora, z toho 3x som dostala antibiotika. Virozy, zapal stredneho ucha, zaludocna viroza, silny kasel a zhorsenie astmy.. Poznate nejake ucinne pripravky v primeranej cenovej hladine, ktore by mi mohli pomoct? Dakujem

ninusikik

No to by si sa teda nedoplatila, my sme si kúpili túto marimex.sk, dokonca ako tak kukam tak je teraz ešte aj v akcií :( :D nás stála trochu viac, je to trošku viac peniažkov, ale stojí to za tú šancu relaxu a trochu vypnutia a hlavne je to aj pre zdravie.

Oto96

da sa podporit imunita aj prirodnými produktami ale je to na dlhsie kým sa da imunita doporiadku ja som to spojil nasadil som si wobenzym + vitaminove sirupy a uz nemam problem s prechladnutim ci opakovanými anginami co ma prenbasleduju od dectva

RNG

Prave naopak, jedine prirodne naozaj zvysia imunitu. V prvom rade su to probiotika, ktore vyrobia az 70% vsetkych protilatok v tele, tj viac nez je samo telo schopne.
A potom su to rozne ine prostriedky, antimikrobialne doplnky, a adaptogeny, co pomozu cloveku sa vysporiadat s roznymi nakazami.

Tibor29

Ak je imunita raz oslabena a to dost, tak ziadne prirodne doplnky nepomozu. Ako napr. pitie magneziovej vody a pod. to by sa jej muselo pit na hektolitre.

KozaLíza

ja by som do seba ziadne tabletky teda dobrovolne nepchala, max nieco prirodne a fakt tie sauny a take veci, udajne infrasauna je super na zlepšenie imunity akurat si neviem predstavit ze by som si mala platit chodit do sauny parkrat do tyzdna :D by som sa nedoplatila

ninusikik

My máme tiež doma saunu a mám pocit že odkedy ju máme tak sme zdravší .. máme teda infrasaunu z marimex.sk taku malú pre dvoch a spokojnosť, plus sa teda stravujeme zdravo a každé ráno pekne behať a zatiaľ stále zdraví :P

Healthylife

ja som sa zacala po urcitych zdravotných problemoch viac zaujimat o svoje vnutro, dovtedy som len sedela v kancli a snivala o tom ze by som sa niekedy mala ist prejst do prirody, dala som vypoved v praci a pracujem sama pre seba, zacala som sportovat jest zdravo, v dome som si zariadila posilku a k tomu malu vyrivku a saunu, chodim na prechadzky do lesa a snazim sa vsetko si vypestovat sama a proste zit taky trochu iny zivot nez plny stresu a nahanania sa a odvtedy uz nemam problemy, nebola som chora uz 4 roky a to som mala vazne problemy ale popravde sa ani necudujem moj zivotny styl bol priserny