Co odporucate na posilnenie imunity? Ako dieta som byvala casto chora, infekty dychacich ciest a podobne. Nastastie som z toho vyrastla, ale posledneho pol roka som bola uz 5 krat chora, z toho 3x som dostala antibiotika. Virozy, zapal stredneho ucha, zaludocna viroza, silny kasel a zhorsenie astmy.. Poznate nejake ucinne pripravky v primeranej cenovej hladine, ktore by mi mohli pomoct? Dakujem
Oslabená imunita
mnohokrat probiotika nestacia, viem o tom svoje.. mal som neustale zdravotne problemy nevedel som uz ako sa z nich vylizat a ked sa mi to uz ako tak podarilo tak som si nasadil wobenzym aby sa moja imunita trosku dala dokopy a odvtedy som na tom zdravotne celkom fajn.. Takze vobec nesuhlasim s tvojim tvrdenim, ze by wobenzym nebol ucinny, prave naopak..
Mne na oslabenu imunitu velmi pomohol wobenzym
Ciste tj odmorene telo ci uz enzymami alebo absorbentmi a chelatormi celkove pracuje lepsie, tj aj lepsie sa vie branit. Enzymov je dnes na trhu kopa, nie len vyse 45 rocny zastaraly, drahy a slaby wobenzime
Az 70% obrannych latok ale pochadza z nasej crevnej probiotickej flory, preto si tba probiotika pravidelne nasadzatr a podporovat ich rozmnozovanie doplkami mikrovlaknin, kazdodenne. Ak to nestaci je hromada antimikrobialnych doplnkov, ktorymi si clovek moze docasne a dokonca neprestajne zvysovat rozne imunity.
Imunita totiz nie je jedna, lebo na kazdy mikrob su v tele specificke obranne latky.
wobenzym je len na imunitu, ci pomaha aj na ine tazkosti? mama si vytkla clenok a ma to velmi opuchnute a hladam nieco co by jej pomohlo :/
a ako dlho ste ho uzivali a v akých davkach ste ho uzivali? moze sa upravit davkovanie aj podla mojej vahy?
mne na zlepsenie imunity pomol len wobenzym a to som skusal vselijake produkty od prirodných cez domace recepty ale nic lepsie ako wobenzym si neviem predstavit
Doporučam na zvyšenie imunity bud ovoce ktoré obsahuje vytaminy nebo brat :
Prevapis Junior sirup imunita
(100 ml)
Výživový doplnok s jedinečným propolisom E.P.I.D., echinaceou, acerolou a eukalyptovým medom s vysokým obsahom vitamínu C pre správnu funkciu imunity detí. Neobsahuje lepok, alkohol, farbivá a konzervačné látky
Cem-M Imunita
(tbl 90)
Výživový doplnok s Betaglukánom a s Echinaceou. • Multivitamín novej generácie s unikátnym Absorb komplexom pre až 2x vyššie vstrebávanie vitamínov, minerálov a prírodných látok. • Prírodné posilnenie vašej imunity vďaka vysokému obsahu Betaglukánov a Echinacei. • Obsiahnuté vitamíny a mikrominerály v 100% odporúčanej dennej dávky.
tu je viac možností-buď podporiť priamo imunitu,alebo preliečiť pľúca,preliečiť trávenie atď...akupunktúra
ja som zacal na imunitu uzivat wobenzym na odporucenie svagra ktory bol na tom zdravotne velmi zle a wobenzym mu pomohol
ahoj, tak ja odporucam pripravok Imunita-activator od Herbalmedix. Je to vsetko na prirodnej baze. Mozem potvrdit ,ze ucinkuje.