Co odporucate na posilnenie imunity? Ako dieta som byvala casto chora, infekty dychacich ciest a podobne. Nastastie som z toho vyrastla, ale posledneho pol roka som bola uz 5 krat chora, z toho 3x som dostala antibiotika. Virozy, zapal stredneho ucha, zaludocna viroza, silny kasel a zhorsenie astmy.. Poznate nejake ucinne pripravky v primeranej cenovej hladine, ktore by mi mohli pomoct? Dakujem
Oslabená imunita
a asi ako dlho budem musiet wobenzym brat po 5 tabletiek kym sa mi polepsi? Ja uz davnejsie som nad nim rozmyslala, len som nejako nevedela, ci by mi nemohol narobit zaludocne problemy, ale tak vyskusam a uvidim, aj ked dufam, ze pomoze a nebudem mat ziadne vedlajsie ucinky
My v rodine užívame a sme veľmi spokojní s produktami, ktoré si kupujeme na nete, pozri si stránku mojezdravie.sk Sú tam veľmi dobré veci nielen na imunitu. Pozri si Imuno C komplex (prirodzený C vit.vo veľkej dávke + quercetín - silný antibakteriálny výťažok z cibule, Betavital, Super bromelain a papain - je v podstate identický s wobenzymom , ale pomer množstvo a cena je podľa mňa lepší, stačí užívať 1 - 3 tabl. denne, nájdeš tam aj kvalitné probiotiká. Máme vyskúšané aj na deťoch a zlepšenie bolo ozaj viditeľné. Takmer všetky ich prípravky máme vyskúšané a ani jeden nás nesklamal. Robíme si aj domáci kefír, pozri si kefírové zrná (mali ich v ponuke zdarma, predpokladám, že asi ešte aj majú). Nám úžasne chutí, je až taký šumivý, plný živej probiotickej kutúry v prirodzenej forme.
Mimo toho na zlepšenie imunity je veľmi dobré pravidelné otužovanie.
tak kedze mas taketo problemy tak by bolo vhodne brat 5 tabletiek trikrat denne, potom ked to uz bude lepsie a budes to brat uz len na imunitu tak mozes aj znizit davku :) ja Ti rozumiem, ja som tiez mala problemy v praci ked som mala zdravotne problemy a nie a nie sa z nich dostat, teraz nastastie odkedy uzivam wobenzym tak ziadne problemy nemam
a vies mi prosim ta poradit ako je to s davkovanim? kolkokrat denne ho treba brat a v akom mnozstve.. Za posledny rok som kazdy druhy tyzden chora a vzhladom k tomu ze pracujem si nemozem dovolit byt kazdu chvilu doma :/
myslim, ze toho sa nemusis bat. Poznam ludi, co ho beru uz fakt dlho a velmi dobre ho znasaju, nemaju ziadne problemy ani po rokoch uzivania :) Ja tiez som ani na sebe nespozorovala, ze by mi nerobil dobre na zaludok alebo nieco.. :)
A nemôže wobenzym nejako poškodiť pečeň alebo obličky, keď je ho potreba brať vo veľkom množstve? Chcem ho začať brať, ale mám mierne obavy či mi nejako nezaťaží žalúdok
a čo poviete na ten Betaglukán 500 čo tu na stránke vyskakuje v reklame,máte s ním niekto skúsenosť?
súhlas wobenzym je perfektný užívam ho pravidelne a pomohol mi nielen pri trieštivej zlomenine členku ale aj pri ženskych problemoch... jednoznačne odporučam je skvelý
Ja uzivam wobenzym a pomohol mi, nielen na oslabenu imunitu, ale aj po operacii kolena, aby som bola rychlejsie fit
wobenzym ma siroke vyuzitie.. :) ked som ho zacala brat tak som v pribalovom letaku citala, ze je vhodny aj pri opuchoch a krvnych podliatinach, pretoze urychluje vstrebavanie opuchu.. takze myslim, ze by si jej ho mohla skusit nasadit a uvidis ci sa to zlepsi