Oslabená imunita

Príspevok v téme: Oslabená imunita
imaginary

Co odporucate na posilnenie imunity? Ako dieta som byvala casto chora, infekty dychacich ciest a podobne. Nastastie som z toho vyrastla, ale posledneho pol roka som bola uz 5 krat chora, z toho 3x som dostala antibiotika. Virozy, zapal stredneho ucha, zaludocna viroza, silny kasel a zhorsenie astmy.. Poznate nejake ucinne pripravky v primeranej cenovej hladine, ktore by mi mohli pomoct? Dakujem

tamara079

a asi ako dlho budem musiet wobenzym brat po 5 tabletiek kym sa mi polepsi? Ja uz davnejsie som nad nim rozmyslala, len som nejako nevedela, ci by mi nemohol narobit zaludocne problemy, ale tak vyskusam a uvidim, aj ked dufam, ze pomoze a nebudem mat ziadne vedlajsie ucinky

mona 33

My v rodine užívame a sme veľmi spokojní s produktami, ktoré si kupujeme na nete, pozri si stránku mojezdravie.sk Sú tam veľmi dobré veci nielen na imunitu. Pozri si Imuno C komplex (prirodzený C vit.vo veľkej dávke + quercetín - silný antibakteriálny výťažok z cibule, Betavital, Super bromelain a papain - je v podstate identický s wobenzymom , ale pomer množstvo a cena je podľa mňa lepší, stačí užívať 1 - 3 tabl. denne, nájdeš tam aj kvalitné probiotiká. Máme vyskúšané aj na deťoch a zlepšenie bolo ozaj viditeľné. Takmer všetky ich prípravky máme vyskúšané a ani jeden nás nesklamal. Robíme si aj domáci kefír, pozri si kefírové zrná (mali ich v ponuke zdarma, predpokladám, že asi ešte aj majú). Nám úžasne chutí, je až taký šumivý, plný živej probiotickej kutúry v prirodzenej forme.

Mimo toho na zlepšenie imunity je veľmi dobré pravidelné otužovanie.

Linda703

tak kedze mas taketo problemy tak by bolo vhodne brat 5 tabletiek trikrat denne, potom ked to uz bude lepsie a budes to brat uz len na imunitu tak mozes aj znizit davku :) ja Ti rozumiem, ja som tiez mala problemy v praci ked som mala zdravotne problemy a nie a nie sa z nich dostat, teraz nastastie odkedy uzivam wobenzym tak ziadne problemy nemam

tamara079

a vies mi prosim ta poradit ako je to s davkovanim? kolkokrat denne ho treba brat a v akom mnozstve.. Za posledny rok som kazdy druhy tyzden chora a vzhladom k tomu ze pracujem si nemozem dovolit byt kazdu chvilu doma :/

Linda703

myslim, ze toho sa nemusis bat. Poznam ludi, co ho beru uz fakt dlho a velmi dobre ho znasaju, nemaju ziadne problemy ani po rokoch uzivania :) Ja tiez som ani na sebe nespozorovala, ze by mi nerobil dobre na zaludok alebo nieco.. :)

tamara079

A nemôže wobenzym nejako poškodiť pečeň alebo obličky, keď je ho potreba brať vo veľkom množstve? Chcem ho začať brať, ale mám mierne obavy či mi nejako nezaťaží žalúdok

wobenzymkaaa

súhlas wobenzym je perfektný užívam ho pravidelne a pomohol mi nielen pri trieštivej zlomenine členku ale aj pri ženskych problemoch... jednoznačne odporučam je skvelý

michaala

Ja uzivam wobenzym a pomohol mi, nielen na oslabenu imunitu, ale aj po operacii kolena, aby som bola rychlejsie fit

Linda703

wobenzym ma siroke vyuzitie.. :) ked som ho zacala brat tak som v pribalovom letaku citala, ze je vhodny aj pri opuchoch a krvnych podliatinach, pretoze urychluje vstrebavanie opuchu.. takze myslim, ze by si jej ho mohla skusit nasadit a uvidis ci sa to zlepsi