Oslabená imunita

Príspevok v téme: Oslabená imunita
imaginary

Co odporucate na posilnenie imunity? Ako dieta som byvala casto chora, infekty dychacich ciest a podobne. Nastastie som z toho vyrastla, ale posledneho pol roka som bola uz 5 krat chora, z toho 3x som dostala antibiotika. Virozy, zapal stredneho ucha, zaludocna viroza, silny kasel a zhorsenie astmy.. Poznate nejake ucinne pripravky v primeranej cenovej hladine, ktore by mi mohli pomoct? Dakujem

YJa

Mne pomohol velmi na oslabenu imunitu wobenzym. Odkedy ho uzivam nebyvam chora a ak sa ma obcas nieco chyti, tak prejavy su ovela slabsie ako obvykle a som opat rychlo zdrava

jozza

okej, tak dnes si ho zacnem davat a uvidime kedy sa mi polepsi a ci vobec. Uz ma nebavi skusat vselijake lieky a nic nepomahaju. Dufam, ze toto mi pomoze. A potom casom si mozem davku aj znizit?

lorry22

počas minulého roku som brala takéto srandy a vôbec nič mi to nepomáhalo. Až už keď som bola zúfalá a chodila do lekárne každú chvíľu tak mi lekárnička odporučila Wobenzym, nevedela som či mi pomôže ale som ho vyskúšala, veď nemala som čo stratiť a na moje prekvapenie zabral. A už celý pol rok som nemusela lehniť doma chorá. Čo je pre mňa veľkým prínosom. Do práce predsa treba chodiť :)

lucia1234

loko52 ma pravdu. aj ja podporujem imunitu prirodnymi doplnkami.. sice nie hlivou lebo som alergicka na hriby, davam si preventivne raz denne teraz v tomto obdobi chladnom lyzicku rakytnikoveho oleja konkretne tohoto www.sebapoznanie.sk a mozem povedat ze uz 2 roky som nebola chora.

Linda703

pri chronickom zapale su asi najdolezitie tie prve dva tyzdne a tam by bolo najlepsie brat to 3krat denne po 8 tabliet alebo dvakrat denne ale o dve tablety viac. Je to na vas ako si to zvolite, ale tie prve dva tyzdne su dost rozhodujuce :) treba to liecit co najskor

loko52

najlepšie na oslabenú imunitu je ísť na to prírodnou cestou, ja užívam klasicky Hlivu ústricovú, balenie s rakytníkom a echinaceou, volá sa to tuším Imunit hliva; užívam toto balenie prvýkrát inak som hlivu jedávala od malička :)