Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Oslabená imunita

Príspevok v téme: Oslabená imunita
imaginary

Co odporucate na posilnenie imunity? Ako dieta som byvala casto chora, infekty dychacich ciest a podobne. Nastastie som z toho vyrastla, ale posledneho pol roka som bola uz 5 krat chora, z toho 3x som dostala antibiotika. Virozy, zapal stredneho ucha, zaludocna viroza, silny kasel a zhorsenie astmy.. Poznate nejake ucinne pripravky v primeranej cenovej hladine, ktore by mi mohli pomoct? Dakujem

stastna125

u nas v rodine si veru tiez nasiel miesto a berieme ho vzdy ked mame nejake problemy. Nedavno sestra mala vytknuty clenok tak aj tej som ho posunula a za nedlho bola fit. Mne pomohol pri zenskych problemoch, mojmu muzovi pred nedavnom zotavit sa z operacie :)

patrici77

pokial viem tak ho ludia uzivaju naozaj pri vselijakych problemoch. Je to v podstate taky zazrak na vsetko. Teda ja som to tak vnimala ked mi pomohol postavit sa na nohy.

lamackasrdc

nie? tak dobre, precitam si na co vsetko je este vhodny a asi si ho zajdem kupit a vyskusam, ved nemam co stratit

Jozefm

zdravim vsetkych.

muz strednych rokov prekonal. chronicka boreliozu nasledne ma liecili na schizu a ine zdravotne tazkosti ako zaludok tetanicky bolesti hlavy imunita teplota. riesenie hladam v prirodnej medicine a doplnkoch. ak ma niekto podobne zdr. prolemy a chce to zmenit k lepsiemu a chce pisat o tom viac medzi sebou. piste na email - njjn@azet.sk

dakujem.

patrici77

mozes, kamoska ho berie rok, ja tiez uz dlho a vobec ziadne problemy. Keby zatazoval zaludok alebo nieco, tak by urcite nebolo odporucane davkovanie tolko tabliet.

lorry22

časom áno, ale až keď sa Ti polepší a budeš dlhšie ok, potom si môžeš dávku znížiť, ale neprestaň ho užívať aby sa Ti to hned nevrátilo späť.