Co odporucate na posilnenie imunity? Ako dieta som byvala casto chora, infekty dychacich ciest a podobne. Nastastie som z toho vyrastla, ale posledneho pol roka som bola uz 5 krat chora, z toho 3x som dostala antibiotika. Virozy, zapal stredneho ucha, zaludocna viroza, silny kasel a zhorsenie astmy.. Poznate nejake ucinne pripravky v primeranej cenovej hladine, ktore by mi mohli pomoct? Dakujem
Oslabená imunita
u nas v rodine si veru tiez nasiel miesto a berieme ho vzdy ked mame nejake problemy. Nedavno sestra mala vytknuty clenok tak aj tej som ho posunula a za nedlho bola fit. Mne pomohol pri zenskych problemoch, mojmu muzovi pred nedavnom zotavit sa z operacie :)
pokial viem tak ho ludia uzivaju naozaj pri vselijakych problemoch. Je to v podstate taky zazrak na vsetko. Teda ja som to tak vnimala ked mi pomohol postavit sa na nohy.
ja tiež užívam wobenzym aj teraz ked je zima a naozaj mi pomáha :) určite odporúčam
nie? tak dobre, precitam si na co vsetko je este vhodny a asi si ho zajdem kupit a vyskusam, ved nemam co stratit
zdravim vsetkych.
muz strednych rokov prekonal. chronicka boreliozu nasledne ma liecili na schizu a ine zdravotne tazkosti ako zaludok tetanicky bolesti hlavy imunita teplota. riesenie hladam v prirodnej medicine a doplnkoch. ak ma niekto podobne zdr. prolemy a chce to zmenit k lepsiemu a chce pisat o tom viac medzi sebou. piste na email - njjn@azet.sk
dakujem.
myslim ze praveze dlhodobo by sa mal uzivat aby sa imunita dala dokopy nie? :)
mozes, kamoska ho berie rok, ja tiez uz dlho a vobec ziadne problemy. Keby zatazoval zaludok alebo nieco, tak by urcite nebolo odporucane davkovanie tolko tabliet.
mozem uzivat wobenzym aj dlhodobo? nemoze poskodit pecen alebo nieco?
časom áno, ale až keď sa Ti polepší a budeš dlhšie ok, potom si môžeš dávku znížiť, ale neprestaň ho užívať aby sa Ti to hned nevrátilo späť.