Co odporucate na posilnenie imunity? Ako dieta som byvala casto chora, infekty dychacich ciest a podobne. Nastastie som z toho vyrastla, ale posledneho pol roka som bola uz 5 krat chora, z toho 3x som dostala antibiotika. Virozy, zapal stredneho ucha, zaludocna viroza, silny kasel a zhorsenie astmy.. Poznate nejake ucinne pripravky v primeranej cenovej hladine, ktore by mi mohli pomoct? Dakujem
Oslabená imunita
dobry den, viem Vam poradit co je overene na imunitu a celkovo na zlepsenie stavu organizmu. ponukam Vám prírodný produkt aloe berry nectar gel. jeho učinky sú viacere, okrem zlepsenia imunity, je ucinny pri vyrusovych ochoreniach, pri zápaloch močových ciest a obličiek, pri obličkových a zlcnikovych kamenoch, pri prostate u muzov, po operáciach a dokonca zlepsuje stav pokozky (problemy ako akne, ekzemy, herpesy.) ma prijemnu chut a vhodny aj pre deti.
posielam vam link, kde si mozte pozriet jeho ucinky www.facebook.com
ak mate zaujem kontaktujte ma, tc. 0907 81 91 76, fb alena pilatova dulovcova.
prajem pekny den
Ahojte :) ja na cesnaku ficim uz dlhe roky, ale zdravotne problemy ma vobec neobchadzaju. Posledne mesiace stale kycham, soplim a alergia to nie je. Neviem ci som prechladla alebo co so mnou je :(
cesnak som skusal aj ja a velmi dlho a vobec ziadny uspech. Stale neviem ci je mojim problemom prave oslabena imunita. Ale zacal som sa otuzovat, aj zdravsie stravovat a plus aj brat nejake lieky na imunitu, tak dufam ze uspech sa dostavi.
Miro ahoj takymto veciam som aj ja verila na zaciatku ze mi mozu pomoct a zmenit zivot tym ze ma budu udrzovat vo forme a pri zdravi ale som sa riadne preratala. Vobec to nefunguje ked problem je uplne niekde inde.
Miro keby to fungovalo, tak sa nemusím vôbec uchýliť k nejakým liekom. Pretože takéto návody som skúšala a nie raz a neúspešne. Čiže záleží aj od toho ako veľmi je imunita narušená.
Miro123 nemyslim si ze v dnesnej dobe maju ludia tolko casu aby denne sa mohli venovat takej dlhej prechadzke. Coraz viac sme vytazeni a na taketo veci nemame cas, cize treba zakrocit inymi zbranami..
1. Denne prejdi od 10 km, (nie na aute)
2. Kazdy vecer nakrajat 4-5 strucikov cesnaku, obalit v mede a prehlat resp. zapit studenou vodou. Nehryzt! Po 5 dnoch nebude vobec nic citit.
Vysledkom po kratkom case bude zelezna kosela so 100% imunitou.
Funguje to.
menma čauko :) tak u mňa je to wobenzym. Neskúšala som iné enzýmy zatiaľ a asi ani nebudem, pretože on mi sadol ako sa to hovorí, že zadok na šerbel. Už mi pomohol dostať sa z mnohých problémov. Či už z choroby alebo z mykózy a podobne.
nie je to tym, ze sme skepticki, je to tym ze velmi malo o nich vieme. Neuvedomujeme si ake su pre nase telo prospesne a hlavne preco. V tomto smere mnohym ludom chybaju informacie.. :) otazka ale znie, ze preco. Ci sa o to nezaujimaju alebo co.
ale mam pocit, ze my ludia sme voci enzymom velmi skepticki az kym si na sebe nevyskusame, ze ano zaberaju a pomohli mi :)