Oslabená imunita

Príspevok v téme: Oslabená imunita
imaginary

Co odporucate na posilnenie imunity? Ako dieta som byvala casto chora, infekty dychacich ciest a podobne. Nastastie som z toho vyrastla, ale posledneho pol roka som bola uz 5 krat chora, z toho 3x som dostala antibiotika. Virozy, zapal stredneho ucha, zaludocna viroza, silny kasel a zhorsenie astmy.. Poznate nejake ucinne pripravky v primeranej cenovej hladine, ktore by mi mohli pomoct? Dakujem

RNG

1.Ciste/nezamorene telo sa vie lepsie branit.Pretri treba telo odmovovat enzymami , absorbentni pripadne aj chelaciou, ked je to potrebne>

2. Telo s dobrym travenim (tj dostatok kyselin enzymov mikrovlakin a probiotik) sa vie lepsie branit. lebo dostane dostatok roznych zivin na to a nase probiotika vedia vyprodukovat az 70% vsetkych obrannych latok na obranu tela.
Pre to ich treba nasadzovat a podporovat mikrovlakninami.

3.Niektore doplnky posilnuju telo v obrane proti roznym mikrobom, dokonca ich vedia aj nicit.
Niektore su vseobecne dobre pre telo, ako rozne adaptogeny.

stastna125

je velka pravdepodobnost ze na to pride lekarka, ak k nej chodis ako na klavir, ale viem, ze napriklad prejavy oslabenej imunity su hlavne ked sa nejaky problem neustale opakuje. Vtedy je jasne, ze nieco nie je ok, kedze sa telo proste tej danej chorobe postavit nevie

pata313

ja som tiez byvala stale chora a mama uz nevedela co tak mi kupila wobenzym. odvtedy ma doktorka videla asi 2x a aj to len ked som si sla po nejake potvrdenie. a to bolo pred asi 3 rokmi co som ho zacala brat. tak skus mozno aj tebe pomoze;)

Gressa

pytala som sa na to lekarky ku ktorej chodime na kontroly a ta dovolila. Presne ako pises, ze aspon sa skor zotavi, tak mu ho davam a uvidime za aky cas bude stat na nohach ale snad to nebude dlho trvat :)

lamackasrdc

Jasné, cítim sa už veľmi dobre ani počasie už nejako nevnímam, že je škaredo vonku, keď sa cítim fit a dobre. Ok, tak to ešte vydržím so zvyšením dávkovaním a potom za nejaký týždeň dva si ho znížim ale stále zostanem pri užívaní aspoň ako prevenciu.

mala_sovicka

ešte na normálne dávkovanie neprechádzaj, ešte si nechaj zvýšené, daj telu čas na zotavenie :) je možné, že už sa cítiš o dosť lepšie, ale keby náhodou :)

stastna125

spytaj sa - aspon budes mat istotu. Toto by mu mohlo pomoct zotavit sa celkom rychlo a hlavne ak bude mat bolesti, tak toto mu ich bude aj tlmit, cize sa nebude musiet dopovat aj nejakymi tmiacimi tabletkami.

lamackasrdc mesiac ho uzivas? na tvojom mieste by som este mozno tyzden, dva vydrzala so zvysenymi davkami a potom ich znizila, nech ma cas sa organizmus pozviechat.