PROSIM VAS MAM BLEDU POKOZKU A STRASNE VELA PIEH!!CO MAM ROBIT?STRASNE SA PRE NE TRAPIM:(KED VYJDEM NA SLNKO TAK ZACHVILU MAM CELU TVAR VYHODENU PEHAMI,POMOZTE MI!!!DAKUJEM
Pehy
..neviem poradiť..ale ved zse ber to tak si iná,si výnimočná..napríklad mne sa páčia také baby z pehami a ešte aj rišavšie vlasy..ved je to prirodzené...-)
no ja som ti to minule zistovala ze kolko to asi stoji, a ide to od 25 eur vyssie,, je to poriadna palka, a to mate za 25eur nocny, 25eur denny,25eur cistiacu vodu proti peham, cize za komplet date 75eur,,,co je dost, ale kto na to ma,,,,,ja si to mozno raz kupim, ale dovtedy sa musim vysporiadat stym ako vyzeram....inak je to aj na pigmentove skvrny,,,,v lekarni blyzsie info.
skus korektor neviem ci ti pomoze ked si pisala ze ich mas tak vela...
chcem s spitat ten zekrok na odstraneniepehov kolko to tak asi stoji??
teraz su take operacie kde ti odsrania pehy z tvare a to natrvalo-funguje to tak ze ti odlupu celu hornu pokozku aj z pehami!-ale su 3 sposoby-1.laserova-ta neni az taka bolestiva citis iba take ako keby ti chodily mravce po tvari
2.ta neviem ako sa vola nieco ti daju na tvar a zacne sa ti odlupovat koza.je to ze vraj dost bolestive ale aj lacnejsie.
Ale chod sa urcite spytat koznej.ona mozno bude vediet viac.
chodila som na lezacie solarium vypla som si aj opalovanie tvare len to nepomohlo pehy vystupia aj tak ..nespravia sa nove len este viac su vidiet ...som sklamana
Mozem sa spytat ci tu ma niekto skusenosti so solariom ?? ... tiez wytaha pehy?? .. lebo rozmysla som , ze ak by som sa opalila w solarku ..... nebolo by mi tie pehy az tak widiet....
ahojte....ja mam tiez pehy ...a uz som sa s tym celkom vysporiadala...nieje to az take hrozne...asi pred dvoma rokmi mi to tiez strasne vadilo a bolo mi z toho niekedy blbo ....ale teraz som pochopila ze pehy nie su nic strasne ...sice mam svetlejsiu pokozku a hlavne v zim e ale v lete je to v poho lebo sa opalim....takze pehy su normalne...tak ako niekomu odstavaju usi..niektoma velku hlavu...krive nohy...tak ja mam pehy ...niekedy sa mi trosku posmievali a le terza je to v poho a aj ja si viem pred ostatnymi povedat ze ich mam....takze hlavu hore:)
tak si vypni opalovanie tvare...:-)
nema mi kto poradit?? prosim je to surne