Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pehy

miška

ahoj, aj ja mam pehy a svetlu pokozku, akurat, ze mne sa to paci! a velmi. ak ich chces napriek tomu schovat, pouzivaj make-up, ktory dobre kryje. napriklad L´oreal infailible alebo tak nejak ;) ten pouzivam ja a je super.

denisa

vyskusa som vela kremov no jeden ma velmi prekvapil pehy mi blednu je to uz viditelne mam ich na tvary som velmi spokojna z kremom PORCELANA je super objednala som si denny krem za 700SK TAK HO DOPORUCUJEM

vladimira

Mám po tvári veľa pieh a neviem ako sa ich mám zbaviť.strašne mi to prekáža.prosím porĎte mi.Ďakujem!

siuzi

no aj ja mam pehy na tvari na ramenach a rukach ide mi too uz na nervy ...nemozem si obliect ani take tricko ake chcem prosiim pomozte mi...!! pls .:)

saymonqo14

__:O)ludia help me..please chcem sa zbavit pieh ..akose su sexi ale iba na niektorych babach fakt mne sa to nepaci na mne a....proste chcem sa ich zbavit tak mi prosim vas pomozte a ja wam budem dozivotne vdacna ked sa ich zbavim....:)

marcelka211

ja tiez pehy nemam vela iba kus na nose a kus na liciach ale aj tak ja to tam nechcem chcem nieco viskusat aby zmizli poradte mi prosim chcem pomoc neozaj a vopred dakujem