Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pehy

sendy062

ahojtee holkyyy pozrite co som nasla:Odstraňovanie pieh rozlične patrí do obdobia neslnečných dní. V tomto ročnom období sa predovšetkým zamerajte na dôslednú fotoprotekciu, čiže ochranu pred slnečným žiarením. Osoby s pehami sú zvyčajne svetlejšieho fototypu, čiže vhodné sú opaľovacie krémy s vyšším ochranným faktorom ako 30 a v oblastiach bližších rovníku až 50+.V neslnečnom období sa na korekciu pigmentových škvŕn v súčasnosti využíva predovšetkým metóda liečby pulzným svetlom. Jedná sa o neinvazívny zákrok, ktorý rieši zmeny pleti bez poškodenia kožného povrchu a bez vyradenia z bežných aktivít života. Intenzívne pulzné svetlo novej generácie, je na rozdiel od predošlých IPL systémov, charakterizované dvojitým systémom filtrácie, zúžením spektra vlnových dĺžok, čím efektívnejšie, v kratšom časovom období a s minimálnymi sprievodnými príznakmi dosahujeme želaný terapeutický efekt. Pri odstraňovaní pieh si vystačíme zvyčajne s 1 -2 sedeniami. Odstraňovanie pieh je teda v súčasnosti nenáročnou procedúrou. Po zákroku sa na pár dní pehy stmavnú v dôsledku „spálenia sa“ a do týždňa ostáva pleť jemná a čistá – bez pieh. Druhé ošetrenie je zvyčajne potrebné len na doladenie.je to na stranke: www.woman.sk to sa da vykonat v nemocnici alebo u kozmeticky alebo kdee?

anettte

ak sa chces zbavit pieh tak si priprav citronovu stavu-cistu a kazdu chvilu co budes moct sa nou natieraj,tam kde mas tie pehy,casom to prejde.vyskusane na vlastnej kozi.bodka :)..koppirujem jedne komentar co pisala jedna baba..je to pravda?leob by som to vyskusala je to fakt pravda?mojej kamoske otec sa zase tak opalil vlemi na tvari ze potom mu zmizli pehy..

galilea

ahojte ;)) ludia verte mi ci nie poznam jednu babu ked vidi ze svieti trosku slnko uz aj vytocena za nim ako slnecnica len kvoli tomu aby jej vysli pehi ;)) a ona nema ani jednu a kazdemu zavidi kto pehy ma ,, ja mam ked sa opalujem a mam trosku aj na pleciach ale vadit mi to nevadi prave naopak pehy su sexi je to mile mne sa pehy pacia ale ako sa vravi kazdy mame to co nechceme ,,,

radusqa

Awoojte..:))...Som pehata ale nie velmi ale za pehy sa hanbim len trosku..:)..nikomu sa nepacim iba kvoli peham.:(...ale mne je to jedno mam vsak aj inaksi problem ako su pehy a tym su znamienka:(..maam take drobne bodky po rukach nenosim kvoli tomu ani tricka kratke stale len dlhe:(...a jooj..:(..BOJIM SA VYJST NA SLNKO

medusa

na pehy treba používať slnečný blokátor, ktorý sa má nanášať už pri prvom slniečku /marec-apríl/aby sa zabránilo ich vystúpeniu.Samo,že to nejde odstrániť, ale sa to dá zmierniť.Mám takýto tovar v ponuke.

tili

Ja mam takisto pehy na celej tvari a na pleciach a vobec mi nevadia, skor naopak som rada, ze ich mam. V puberte som sa za ne strasne hanbila, ale dnes, ked som uz nejaky ten rok dospela, som na ne hrda :)

spolok

iste ste poculi o spolocnosti nespravodlivo plesatych,ci ako sa to presne vola.nebolo by odveci keby sme sa raz my vsetci pehavy stretli a pomohli si navzajom.lebo sa mi casto stava,ze ked stretnem inu pehavu osobu tak mam zly pocit,tvarim sa ze nic ale...

pehaciik

awojte mam 12 a mam pehy na celej tvari ale tho mi az taq newadi ja ich mam aj na pleci fuuuj nemozem nosit ani tricka na ramienka lebo sa hanbim ludia pomozte mi pls