Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pehy

jurkoLM

Nazdar ľudia. Ja mám tiež pehy a každí s tým musí vedieť žiť a vyrovnať sa s tým. Síce ja nemám až takú svetlú pokožku, ale keď vybehnem na slnko, tak hneď som posiaty tmavohnedými pehami. Ak si myslíte, že pomôžu kadejaké mastičky, krémy a rôzne procedúry, tak fakt pomôžu, ale iba dovtedy, kým opäť nevybehnete na slnko. A myslím si, že je choré skrývať sa pred slnkom a nechodiť vonku len kvoli tomu, aby sme nemali pehy. Pehy sú vlastne znakom poruchy pigmentácie pokožky......laicky povedaná, že pigment sa zráža vplyvom slnečného žiarenia. Keby niekto vymyslel liek proti zrážanlivosti pigmentu, tak to by bola iná káva, ale zatiaľ sa nikto taký nenašiel, TAK SA NAUČME S TÝM ŽIŤ!!!

Tery

Mám tmavú pleť, na slnku sa hneď rýchle opalim, ale hneď sa mi zvýraznia a pehy, s ktorými som veľmi zakomplexovaná. Minulého roku som bola pri mori a tie pehy sa mi výrazne objavili aj na chrbte a po bruchu. Dá sa to niejako odstrániť. Prosím poraďte mi!

lydusenka

PROSIM VAS JA UZ SOM ZUFALA ..... NEVIEM CO MAM ROBIT .... MAM VELMI VELA PPIEH A HROZNE ICH VYDNO A JA ICH NECHCEM LEBO MI TO STRASNE PREKAZA ... AK BY STE MI VEDELI PORADIT TAK MA KONTAKTUJTE NA lyduska185@azet.sk

AlexFizz

Pehy su krasne! Mozno som nepomohla, nedala tip, ale podla mna su pehy naozaj hrozne mile a pekne. Poznam par velmi peknych ludi s pehami, ktore im dodavaju jedinecnost.

gabrielitt

Tiež som mavala komplexy z toho,že mám pehy...dnes si ich už vôbec nevšímam, respektíve prestali byť pre mna problemom..mam sa rada taká aká som a som so sebou spokojná..milujem celé svoje telo...pehy nie sú niečo, pre čo by si sa mala trápiť..človek má v sebe iné hodnoty..

severanka

Roman001: môj priateľ má v čase slnečného počasia tvár plnú pieh... má ich po celej tvári a podľa mňa to vyzerá super... :) krásne tmavomodré oči, tmavé vlasy a pehy... mne sa to páči... tak nerieš, je veľa báb ktoré to ocenia

Roman001

Ked ma baba pehy a nie až vela tak je to sexy. ALe ekd má chalan ako ja pehy je to hrozné! chcem sa toho zbavit!