komu sa podarilo koľko schudnut a je na seba hrdi

dzejt

pred rokom a pol som schudol zo 115 na 79 :) momentalne mam 90 lebo sa to vratilo ale chcel by som ist znova dole s vahou

majka347

Ahojte vsetci chudnuci :)
Mala som 63kg pri vyske 176 cm. Zacala som drzat 36 dnovu ryzovu dietu a za prvych 9 dni som schudla 3,5 kg, este by som chcela 4,5 a budem happy :)Mala som teraz take blbe dva dni, cez ktore som si dopriala aj sladke, ale drzim sa a verim, ze do konca dietky to stiahnem na tych mojich vysnivanych 55kg, tak mi drzte paste a vela stastia vsetkym!

smejo

vicodin: ahoj prosim mohla by si mi napisat co si robila....mam prestne tvoju pociatocnu vahu aj vysku..takze asi vies ako sa citim..dakujeeem

karlam

Môj známy schodol 38 kg za 9 mesiacov.Recept- jedol každé 4 hod. Najskôr sa napraskal, koľko vládal, ale časový limit dodržiaval.Postupne dávky znižoval a hlavne vysadil sladkosti. Začal beháť, čo pred tým v živote nerobil. Bol to leňoch. Teraz bez behu nevie vydržať.

xyz

večera - to fakt som nehladovala este som si aj dopriala cokoladu kedy tedy... to som asi preto tak schudla lebo som po 6 nejedla hodinu doma cvicila kazdy den a chodila aj behat po veceroch na 45 min. potom som prestala ale nastastie som nepribrala ale teraz chcem dalej chudnut...

večera

Jééj to sa mi nekce veriť že tam nebolo trochu hladovky. Za necelé dva mesiace 10 kíl je dosť rýchle pre telo veď aj momo28 varuje pred rýchlym chudnutím

xyz

ahojte ja som od septembra do novembra teda za nejake necele dva mesiace schudla 10 kg a to tym ze som zdravo jedla, cvicila, chodila behat a po 6 som uz nejedla... odvtedy som nepribrala, ale teraz chcem ist na dalsich 10 kg aspon, lenze sa bojim ze neschudnem neviem preco....

momo28

ahojte. ja som pred rokom za dva mesiace schudla 18,5 kg, no uz nikdy viac by som taku hlupost neurobila. teraz chudnem pekne pomalicky a najma zdravo. reakcie okolia boli sice uzasne, kazdy len zasol, no len ja viem co ma to stale. takze neblbnite a chudnite pomaly a natrvalo.

bambuľka26

Ja som schudla za mesiac 10 kg za mesiac, keď mi lekár povedal, že mám rakovinu v počiatočnom štádiu.Teraz je už OK, dúfam a 10 kg mám späť(75 kg/165cm /50)