kto schudol a bol na seba hrdí nech sa ozve a napíše aké to bolo nech sa aj mi ostatní dozvieme čo sa trápime a nám to až tak dobre nejde tak sa majte a chudnite papa
komu sa podarilo koľko schudnut a je na seba hrdi
pred rokom a pol som schudol zo 115 na 79 :) momentalne mam 90 lebo sa to vratilo ale chcel by som ist znova dole s vahou
Ahojte vsetci chudnuci :)
Mala som 63kg pri vyske 176 cm. Zacala som drzat 36 dnovu ryzovu dietu a za prvych 9 dni som schudla 3,5 kg, este by som chcela 4,5 a budem happy :)Mala som teraz take blbe dva dni, cez ktore som si dopriala aj sladke, ale drzim sa a verim, ze do konca dietky to stiahnem na tych mojich vysnivanych 55kg, tak mi drzte paste a vela stastia vsetkym!
vicodin: ahoj prosim mohla by si mi napisat co si robila....mam prestne tvoju pociatocnu vahu aj vysku..takze asi vies ako sa citim..dakujeeem
Môj známy schodol 38 kg za 9 mesiacov.Recept- jedol každé 4 hod. Najskôr sa napraskal, koľko vládal, ale časový limit dodržiaval.Postupne dávky znižoval a hlavne vysadil sladkosti. Začal beháť, čo pred tým v živote nerobil. Bol to leňoch. Teraz bez behu nevie vydržať.
Jééj to sa mi nekce veriť že tam nebolo trochu hladovky. Za necelé dva mesiace 10 kíl je dosť rýchle pre telo veď aj momo28 varuje pred rýchlym chudnutím
ahojte. ja som pred rokom za dva mesiace schudla 18,5 kg, no uz nikdy viac by som taku hlupost neurobila. teraz chudnem pekne pomalicky a najma zdravo. reakcie okolia boli sice uzasne, kazdy len zasol, no len ja viem co ma to stale. takze neblbnite a chudnite pomaly a natrvalo.
vicodin prosim ta mohla by si mi napisat prosim ta na mail za8icka@gmail.com ako si to dokazala?
Ja som schudla za mesiac 10 kg za mesiac, keď mi lekár povedal, že mám rakovinu v počiatočnom štádiu.Teraz je už OK, dúfam a 10 kg mám späť(75 kg/165cm /50)