kto schudol a bol na seba hrdí nech sa ozve a napíše aké to bolo nech sa aj mi ostatní dozvieme čo sa trápime a nám to až tak dobre nejde tak sa majte a chudnite papa
komu sa podarilo koľko schudnut a je na seba hrdi
vies co niesom jedina co papa vsetko a chudne...zo zaciatku som papala menej a nejako sa mi tym asi nastartoval metabolizmus a teraz jedavam normalne porcie nie malinke ani velke proste take kolko zvladnem...
na ranajky si dam caj alebo mlieko s nejakym roztekom so sunkou dusenou na obed normalne jedlo kuraci rezen..s vsetko podobne aby som dala to telicka aj nieco teple...potom si dam na co mam chut...vecer mi moc nechuti jest...
cvicila som na zaciatku ale uz na to nemam cas..inak stale niekde chodim..aj 100 krat po schodoch ked si idem pre nieco dle a zase hore a taaakto dokola =D, inak praca okolo domu, v zahrade a take bezne veci...
vies, ked ale mne to nejde do hlavy, ze jes vsetko.. a co si teda zmenila? stravujes sa kolkokrat denne? a ake porcie? daj nejaky priklad ranajok, obeda, vecere a tak...
aj cvicis?
ps. dufam, ze ta velmi neotravujem :)
vies co najskor som si tu citala tie diety a vselicomozne a uvazovala som nad tym..len potom ma tak napadlo ze ved ja nebudem do konca zivota papat len zeleninu a ovocie...tak som sa na to vykaslala a rozhodla som sa chudnut inak...jem uuuuplne ale uuuuuple vsetko a vaha mi ide dole...ked si niekedy dam viac tak na druhy den zmiernim...
kazdym dnom som lahsia a lahsia...=)
malinke slniecko, tak sa nam pochval akym sposobom, ak mas chut :) budeme velmi radi :)
ahojte ja chudnem asi 3 tyzdne a schudla som 3 kila..=)ide to pomalicky ale nepriberam naspat.
moj znamy potreboval zo zdravotnych dovodov schudnut.Za 39 dni/mal na to program/ schudol 14 kg a v pase 12 cm.Vyzera super, citi sa super,dokonca aj tlak a cholesterol je v poriadku.Program ho naucil spravne sa stravovat,pohybovat a co je hlavne, nedostavil sa jo/jo efekt.Takato prirodzena cesta sa mi paci, len to aj nieco stoji.Na druhej strane vsak ked mi to zaruci aj zdravie aj kila dole, preco nie,ved kolko clovek da v dnesnej dobe ma somariny a ked si zaplatim za vyrobky v tom programe, ved nebudem kupovat jedlo za ten cas...asi to vyskusam.
lucia....ten nick na azete funguje? rada by som s tebou popisala ako si to dokazala a tak....mozem?
cawte...
ja mam 175 cm a vazila som 54kg teraz mam 44kg.... no a na to aby ste schudli vobec nepotrebujete dietu... uplne staci ak sa do niekoho sialene zalubite... pretoze z lasky sa chudne =)))